“La fotografia viu un boom espectacular, no només a Tarragona”

Adrià Borràs és un fotògraf i professional audiovisual que, tot i la seva joventut (29 anys), ja ha estat vinculat a diferents projectes. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació del territori i actualment és un dels caps visibles d’Objectiu Actiu, unes exitoses trobades de visionat de fotografies. Actualment enllesteix un projecte fotogràfic per mostrar el dia a dia de l’Escola la Muntanyeta, on hi conviuen nens amb paràlisi cerebral i on hi treballa el seu germà David. L’Adrià protagonitzarà el proper número del butlletí Fan de TGN i abans d’escoltar les seves recomanacions volem repassar la seva trajectòria.

Ja heu celebrat dues edicions de les trobades fotogràfiques Objectiu Actiu amb èxit de públic i participació. Quin balanç en feu?

Molt positiu. Creiem que hem trobat un format que interessa molt a la ciutat, amb aquesta projecció d’audiovisuals fotogràfics. Ara estem interessats a participar com a Objectiu Actiu a la propera edició del Festival Internacional de Fotografia SCAN, que es farà a la tardor, però hem de concretar amb els seus responsables de quina manera podríem ser-hi. És cert que el festival ja té una activitat similar, el ScanOFF, però nosaltres podríem donar-li un toc més amateur i underground.

Continua llegint

Presentacions fotogràfiques en societat

Trobar-se amb companys i amics cada dos mesos prenent unes cerveses tot veient i comentant les millors imatges dels fotògrafs tarragonins. Sona bé, oi? Doncs aquesta és, simplificant, la proposta d’Objectiu Actiu, una nova trobada fotogràfica a la ciutat que arrenca aquest dimecres 4 de desembre al Cafè Metropol.

Sota el lema de “l’espai per donar a conèixer la teva fotografia“, Objectiu Actiu és una iniciativa d’un col·lectiu homònim format per quatre joves tarragonins provinents de diferents camps de les arts visuals: Joel Giné, Robert Eduard, Pau Luzón i Adrià Borràs. “Quan vaig acabar els estudis de fotografia a l’Escola d’Art tenia clar que volia muntar alguna cosa per estar vinculat a aquest món“, explica aquest darrer.

Continua llegint