Gastronomia

Llegir més
BlocGastronomia

L’aprofitament alimentari, a la pràctica amb responsabilitat

08/11/2023 0 Comentaris

L’Espai Jove Kesse acull un taller de la Fundació Espigoladors per conscienciar la població del malbaratament d’aliments

Llegir més
BlocGastronomia

Un perfil d’Instagram amb bon paladar

06/08/2022 0 Comentaris

‘Paladars tarragonins’ és el perfil a la xarxa social de Laura Vargas-Machuca i Mario Castellanos on recomanen establiments de restauració de la ciutat i el territori

Llegir més
BlocComerçGastronomia

Recuperar l’essència de la dieta mediterrània

29/04/2022 0 Comentaris

La nutricionista Sònia Cardó ha començat a impartir aquest setmana tallers d’alimentació saludable al Mercat Central junt amb Anna Mateo i Sheila Micó.

Llegir més
BlocGastronomia

Quan la viticultura es converteix en una passió

01/04/2022 0 Comentaris

La trajectòria i empenta de Montserrat Nadal en l’àmbit vitícola del territori la fan mereixedora del títol de Filla Predilecta de la ciutat

Llegir més
BlocGastronomia

El bon gust d’una tradició marinera singular

12/01/2022 0 Comentaris

Guillermo Fernández és l’impulsor des de 2019 del web del Centre d’Estudis del Romesco, amb l’objectiu de reivindicar aquest suquet de peix natural del Serrallo

Sara i Trini Domènech dins de la botiga
Llegir més
BlocComerçGastronomia

Can Domènech, 40 anys d’artesania amb carns i embotits

29/04/2021 0 Comentaris

La botiga de queviures del carrer d’Apodaca és un referent quant al xai, el cabrit i el corder. La segona generació al capdavant del negoci familiar celebra aquest dissabte l’aniversari.

Llegir més
BlocGastronomiaLletres

David Solé: combinació d’alçada entre cuina tradicional i creació literària

21/11/2020 0 Comentaris

David Solé i Torné (Tarragona, 1967) és un cuiner de renom a la ciutat, consolidat en l’estil de la cuina tradicional catalana…

Llegir més
Arts escèniquesBlocGastronomiaMúsica

La iMAGInada no s’atura

12/08/2020 0 Comentaris
La 12a edició d’aquest projecte autogestionat ha adaptat la seva programació a les circumstàncies sanitàries
Llegir més
BlocGastronomia

Paula López-Hervás: “La cuina significa organització”

27/06/2020 0 Comentaris

Coach nutricional, copropietària de l’Espiga d’Or i psicòloga, reflexiona sobre l’alimentació durant el confinament, el vegetarianisme i el benestar físic, mental i emocional

Llegir més
BlocGastronomia

Un sopar d’Estrelles Michelin per recaptar fons per la lluita contra el càncer

04/11/2019 0 Comentaris
El pròxim divendres 8 de novembre se celebrarà al Complex Educatiu la 9a edició del Sopar de les Estrelles
Llegir més
BlocGastronomia

Eduard Boada: “Abans la gent devia tenir molta salut, ja que s’ho menjava tot. Ara és més complicat: sense gluten, moltes coses de règim…”

21/09/2019 0 Comentaris
Nascut a Nulles l'any 1942, ha estat el pregoner de les festes de Santa Tecla 2019
Llegir més
BlocEmpresaGastronomia

Bernat Rios: “Perd tot el sentit si per consumir alguna cosa ecològica, aquesta s’ha de desplaçar milers de kilòmetres des del seu lloc d’origen”

01/08/2019 0 Comentaris

És un dels creadors de Santa Teca, un mercat de territori que aquest estiu ha celebrat la seva cinquena edició al Castell Monestir d'Escornalbou

Llegir més
BlocGastronomia

Marc Margalef: “La pastisseria és com la cuina, t’has de renovar i deixar de ser tan clàssic”

11/05/2019 0 Comentaris
La Generalitat de Catalunya li ha atorgat el Diploma de Mestre Artesà Alimentari