Un perfil d’Instagram amb bon paladar
‘Paladars tarragonins’ és el perfil a la xarxa social de Laura Vargas-Machuca i Mario Castellanos on recomanen establiments de restauració de la ciutat i el territori
‘Paladars tarragonins’ és el perfil a la xarxa social de Laura Vargas-Machuca i Mario Castellanos on recomanen establiments de restauració de la ciutat i el territori
La nutricionista Sònia Cardó ha començat a impartir aquest setmana tallers d’alimentació saludable al Mercat Central junt amb Anna Mateo i Sheila Micó.
La trajectòria i empenta de Montserrat Nadal en l’àmbit vitícola del territori la fan mereixedora del títol de Filla Predilecta de la ciutat
Guillermo Fernández és l’impulsor des de 2019 del web del Centre d’Estudis del Romesco, amb l’objectiu de reivindicar aquest suquet de peix natural del Serrallo
La botiga de queviures del carrer d’Apodaca és un referent quant al xai, el cabrit i el corder. La segona generació al capdavant del negoci familiar celebra aquest dissabte l’aniversari.
Coach nutricional, copropietària de l’Espiga d’Or i psicòloga, reflexiona sobre l’alimentació durant el confinament, el vegetarianisme i el benestar físic, mental i emocional
És un dels creadors de Santa Teca, un mercat de territori que aquest estiu ha celebrat la seva cinquena edició al Castell Monestir d'Escornalbou