Daniel Montero: “Són molts els experts en pirotècnia que afirmen que la zona de dispar de Tarragona és única i la millor de tot l’Estat”

És membre del jurat del Concurs Internacional de Focs Articials i també de la comissió que selecciona les pirotècnies participants

Daniel Montero Arnal (1983) és mestre, però mentre espera una plaça en algun centre educatiu, treballa com a comercial de vendes en una immobiliària.

Aficionat a la pirotècnia des de ben jove, comença a interessar-se per aquest món quan entra al Ball de Diables de Tarragona. El seu interès pel món dels focs artificials, els seus coneixements i les seves ganes de continuar aprenent, han fet que, des de fa cinc anys, sigui un dels membres del jurat del Concurs Internacional de Focs Articials de Tarragona i també de la comissió que selecciona les pirotècnies participants.

Aprofitem la proximitat de la 29è edició del certamen, que se celebrarà entre el 3 i 6 de juliol, per preguntar-li sobre la seva vinculació amb el foc i la pólvora.

Continua llegint

Fent Santa Tecla

Albert Rué ha elaborat una sèrie fotogràfica des de la intimitat de la festa