Innocència natural

La sèrie de la Cristina Cabré, dedicada a la innocència natural dels infants, tanca el projecte del Fotògraf Convidat de Tarragona Cultura, una inciativa que va començar l’any 2013 i que ha acollit i promocionat un total de 57 fotògrafs tarragonins. La proposta de la Cristina ha estat especialment adequada per cloure’l, perquè ens parla de començament: començament del viatge, del camí, de la vida…, i és així com ens agrada acabar, encetant un nou any i nous projectes acompanyats de tot el pòsit de talent que aquests fotògrafs ens han lliurat voluntàriament al llarg de tot aquest temps.

La Cristina ha fet una sèrie de conte; entre escenaris naturalistes, els seus retrats són d’una bellesa tan extraordinària que remet instantàniament a la fragilitat humana davant del temps. Amb ella ens endinsem en aquest bosc oníric i aprofitem per donar les gràcies a tots els autors que han volgut ser part d’aquest petit gran projecte apassionat.

Continua llegint

Cristina Cabré: “Per mi una fotografia bona és la que et produeix alguna emoció”

Va néixer a Tarragona l’any 72 i la seva principal afició és la fotografia, que ara ha convertit en professió. Quan li preguntem quan i com va néixer la seva passió per la fotografia ens diu: “No recordo un moment concret, és una cosa que sempre m’havia agradat. De fotografiar els meus fills i el meu entorn vaig passar a fotografiar als fills d’amics, i poc a poc els fills de gent que no coneixia… Encara que jo mai no m’havia plantejat dedicar-me a la fotografia professionalment, un cúmul de circumstàncies van fer que escollís aquest camí. I ara és el que em fa més feliç.”

La Cristina Cabré és la Fotògrafa Convidada que tancarà l’any 2017 a les nostres xarxes i també la que clourà aquest projecte, que ja té cinc de vida i que ha vist passar per davant 57 talents diferents.

Continua llegint