Els Tallers Oberts protagonitzen el ‘Som fans de TGN’

Aquesta setmana el ‘Som fans de TGN’ recull part de l’activitat i de l’entusiasme que han generat els Tallers Oberts de la Part Alta, una iniciativa dels artistes que tenen el seu estudi en aquest barri de Tarragona i que ja fa deu anys que s’organitza. D’altra banda, la nostra Fotògrafa Convidada, la Laura Rodríguez (@castafioredixit), ahir va començar la seva sèrie dedicada a la cultura popular i a les festes amb una imatge que es fixa en la dansa, un element que considera un signe d’identitat.

Finalment, el nostre Storify també recull els vostres comentaris fets amb #FandeSantaTecla, que transmeten alegria, expectació i el treball previ de les entitats. Recordeu que, si vosaltres també sou fans de Santa Tecla, el dia 10 de setembre, a les 19.30 h, a la plaça de la Font, teniu una cita ineludible: el selfie tecler més multitudinari de la història. Us hi esperem!

Gràcies per continuar etiquetant les vostres recomanacions amb #FandeTGN!

Foto: Laura Rodríguez
Continua llegint

Som fans de Sant Magí!

Avui publiquem un Storify especial, dedicat als dos dies de festa que hem viscut aquesta setmana. Hi trobareu algunes de les imatges i dels comentaris sobre la festa major petita de Tarragona que han estat etiquetats amb #FandeTGN. La foto que encapçala aquesta entrada és de Dani Seró. Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra participació!

Continua llegint