Tot és millor si la temperatura és agradable i bé ho sap l’Azahara Palomares, una periodista nascuda al Prat de Llobregat que ha estudiat a Suècia i a Barcelona i que, ja fa molt temps, resideix a la nostra ciutat. En efecte, la Zarita manté, des del 2007, Varmt Igen, un blog que porta per títol el nom d’una cançó de Per Gessle i que es refereix al moment que la calor torna, que acaba la foscor i el fred, i es desperten de nou les emocions… I és que l’Azahara, en aquest espai virtual, deixa anar la seva ment i amb la destresa que li dóna l’ofici, mostra, amb gran amenitat, tota la seva passió per la cultura i, sobretot, per la lectura: habitualment hi descobrim les últimes adquisicions que ha fet, els llibres que li han agradat i els que no tant, la relació més o menys reeixida que algunes lectures tenen amb adaptacions televisives en forma de sèrie o de pel·lícula… i també, més recentment, impulsada per les seves circumstàncies vitals, hi trobem les seves recomanacions en el camp de la maternitat.

Aquesta setmana, Varmt Igen és el nostre blog convidat i ens ensenya la #FandeTGN que l’Azahara porta dins. Estem segurs que molts pares i mares agrairan les recomanacions que hi escriu: un paradís clàssic per als lectors, un festival “estrany” que pensa (per fi!) que abans dels tres anys també es pot gaudir del teatre i de la cultura de qualitat i un espai de lectura, alternatiu, a l’aire lliure. Endevineu quines són aquestes recomanacions?

Blog Azahara


> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.