“Tots podem fer fotos, però intentar transmetre alguna cosa més ja és més difícil”

El concurs Mirades de Tarragona va descobrir l’any passat el talent fotogràfic de Carles Llop, fins al punt que va guanyar-ne tres edicions (Tarraco Viva, Sant Joan i Santa Tecla). Quan parles amb aquest responsable d’una empresa de ciments, t’adones de la seva passió per la fotografia, afició que comparteix amb la música i que combina tan sovint com pot. Mentre gaudim de les seves imatges com a El Fotògraf Convidat de Tarragona Cultura aquest mes de maig, intentem esbrinar com ha polit aquest talent.

Et podem seguir fent moltes fotografies d’actuacions musicals. És complicat reflectir les emocions d’un concert en una imatge?

Fer fotos de concerts és difícil pel tema de la llum i les sales de Tarragona no ajuden gaire en aquest sentit. Intento no centrar-me tant en el contingut sinó en el que fa la gent que hi ha damunt de l’escenari, el que sent el músic en aquell moment. A vegades quan ensenyo les fotos de concerts que a mi realment m’agraden els meus companys diuen que no parlen de música, i a mi ja em sembla bé.

Continua llegint