Felicitats, Home dels Nassos!

Ho recordo perfectament. Cada any, el 31 de desembre, a casa em parlaven d’un misteriós home que anava pel carrer i que tenia tants nassos com dies té l’any. En la meva innocència infantil pensava com podia ser un home amb 365 nassos? El dubte, després de recórrer amb neguit algun carrer de la Part Alta a veure si el trobava, es resolia quan els grans de casa, amb un somriure sota el nas, em deien que com era el darrer dia de l’any, només tenia un nas, i per tant, podia ser qualsevol home.

Continua llegint

“Instagram ha generat noves idees a la meva ment i m’ha creat un nou perfil fotogràfic”

Laura Rodríguez s’autodefineix com un cul inquiet i es mostra entusiasmada per aprendre coses noves. És professora de música en un institut, però també és filòloga i fotògrafa. Aquest setembre, un mes festiu per excel·lència a la ciutat, ha acceptat el repte de convertir-se en la Fotògrafa Convidada de Tarragona Cultura i ens ensenyarà la seva particular visió d’un àmbit que l’apassiona: la cultura popular. Abans de descobrir, però, què ens vol ensenyar, hem volgut descobrir una mica més qui és la @castafioredixit d’Instagram.

Quan comença la teva relació amb el món de la fotografia?

Quan vaig fer la primera comunió em van regalar una càmera Nikon, una analògica prehistòrica que encara conservo i que ara estic intentant recuperar. Va ser llavors quan vaig començar a disparar. Després em vaig passar al sistema digital i ara estic tornant una mica als orígens fent alguns treballs amb analògic. Va ser també gràcies a la fotografia quan fa un parell d’anys vaig descobrir que existia Instagram.

Continua llegint