Eduardo Soler: “Cal que posem en valor el patrimoni natural de la ciutat”

Eduardo Soler (Lleida, 1971) és enginyer agrònom i responsable de l’empresa Limonium, que compta amb més de vint anys d’experiència en els àmbits de la consultoria i la gestió ambiental. Des de fa unes setmanes, amb l’inici del desconfinament, l’equip que encapçala ha pogut reprendre l’activitat al Parc Ecohistòric del Pont del Diable, un indret on ofereixen, entre altres serveis, visites guiades que permeten conèixer la història d’aquest aqüeducte de l’antiga Tàrraco i el seu entorn natural privilegiat.

Continua llegint

Molt més que un aqüeducte bimil·lenari

Posar en valor un monument patrimoni de la humanitat com el Pont del Diable, i reforçar el seu atractiu patrimonial amb els jardins històrics i el medi natural de l’entorn. Aquest és l’objectiu de l’empresa Limonium, guanyadora del concurs per gestionar les 23 hectàrees de la finca de l’aqüeducte de les Ferreres, i que vol obrir una nova etapa per potenciar aquest espai privilegiat de la ciutat.

Diàriament autocars de turistes arriben al monument, fan la foto i marxen al cap de deu minuts. I molta gent de Tarragona i voltants fa molts anys que no trepitja l’espai. Intentarem revertir aquesta situació“, explica Eduardo Soler, gerent de l’empresa. Per aconseguir-ho desplegaran un conjunt d’accions per materialitzar el que han batejat com a parc ecohistòric i que tindrà l’aigua, amb el riu Francolí a tocar, com a eix vertebrador.

Continua llegint