#ElFotògrafilaNatura

Al llarg del mes de juliol, l’Enric Guim (@drcarrasclet a Instagram), ha estat el Fotògraf Convidat a les nostres xarxes socials. Gràcies a això, hem pogut gaudir d’una sèrie de cinc imatges en què l’Enric ha parlat de la natura des de l’amor, el respecte i l’admiració; cinc imatges que ens han fet observar i pensar, que ens han mostrat un nou angle d’una quotidianitat propera. Es nota que l’Enric es dedica a dissenyar i a construir jardins, perquè, amb la seva sèrie, ha delimitat un jardí d’elements visuals i pensaments que s’han anat desplegant al llarg de les setmanes per un camí ple de sentit.

D’altra banda, durant el juliol, diversos igers han anat etiquetant, per acompanyar-lo, algunes de les seves fotos amb #ElFotògrafilaNatura i s’han unit, així, a la seva proposta. Avui reunim en aquest post totes les imatges de l’Enric i en seleccionem unes quantes d’aquests acompanyants de luxe. I aprofitem, és clar, l’avinentesa per donar un cop més les gràcies a l’Enric i a totes les persones que heu participat en aquesta acció.

Continua llegint

“Crear és bo, fas funcionar el cervell, t’obre la ment”

L’Enric Guim, conegut a Instagram com a @Drcarrasclet, té quaranta-un anys. Va néixer i és de Tarragona (“de Cal Pentinat, per ser exactes”),  i va cursar els estudis d’Enginyeria Tècnica Agrícola a Girona. Allà, mentre estudiava, va tenir el seu primer contacte amb la jardineria i, des d’aquell moment, la seva passió per aquest art ha anat in crescendo… Actualment, i des de fa dotze anys, l’Enric treballa per compte propi, dissenyant, construint i mantenint jardins.

Tal com ell mateix afirma, té la sort de treballar en una cosa que li agrada molt. Però, a banda de la feina, també sent un gran amor pels castells (principalment… pels castells dels Xiquets de Tarragona), i des de fa un temps li ha agafat el gust per fer i compartir fotos. Per aquest darrer motiu, i per la destresa que hi demostra, ell és el Fotògraf Convidat del mes de juliol.

Continua llegint