Eloi Isern: “Durant el confinament hem vist com apareixien noves dramatúrgies”

Eloi Isern (Tarragona, 1992) és el cap de producció del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), que enguany se celebra del 2 al 5 de setembre. L’equip que fa possible aquest esdeveniment ha treballat amb intensitat durant els darrers mesos perquè, malgrat les circumstàncies, i l’ajornament del passat mes de juny, la ciutat gaudeixi, un any més, d’aquest festival de noves dramatúrgies.

Continua llegint

Llegendes col·laboratives

A l’escala amb els veïns, al camp de colònies, en un xat per Internet… Qui més qui menys ha explicat llegendes urbanes en més d’una ocasió. Des de la clàssica noia de la corba a incidents amb personatges moderns com Ricky Martin. Tothom sap que són falses, però, tanmateix, tothom assegura conèixer algú que n’ha viscut alguna en primera persona. Aquesta tardor la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Pública i l’Escola de Lletres han unit esforços per, basant-se en aquests rumors, posar en marxa el cicle Llegendes Urbanes. La Ciutat a Cau d’Orella, que ara arriba a un dels seus punts culminants amb una Nit de llegendes oberta a tota la ciutat.

Aquest divendres 30 de novembre a la nit l’Espai Jove Kesse, punt de referència de l’activitat juvenil de la ciutat, acollirà un itinerari de llegendes a càrrec dels alumnes de l’Escola de Lletres i els integrants dels grups Tornavís i Crazydancers. Literatura, teatre i hip-hop, respectivament, per explicar històries a mig camí entre la tradició oral i la imaginació. .

Continua llegint