Tarragona, ciutat fotogràfica

Aquesta setmana ha tingut lloc el tret de sortida del Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, que s’organitza a Tarragona cada dos anys. L’SCAN viurà fins a finals de mes els seus moments més intensos (aquest cap de setmana amb Full Contact), però, de fet, presenta activitats al llarg del novembre i part del desembre. O sigui que tenim fotografia, i bona, per a dies!

Les recomanacions fetes amb #FandeTGN giren, majoritàriament, al voltant d’aquest festival que situa Tarragona en el mapa de la imatge, però l’anterior també ha sigut la setmana dels finalistes del #FandelConcurs, de les Tarraco Tapes i del patrimoni i de l’art urbà, entre altres. Per a gustos, colors!

Foto: Moni (@monisbl)
Continua llegint

Amb la ressaca de Santa Tecla, amb ganes de Concurs de Castells

Amb la ressaca de Santa Tecla encara ben present, Tarragona no descansa i aquesta setmana s’han iniciat nous projectes i han començat nous reptes. Així, el casament de la mona Micaela, el tret de sortida al Concurs de Castells o les últimes fuetades de les Festes han estat ben presents a les xarxes mitjançant l’etiqueta #FandeTGN. El Storify que recull alguna de les vostres aportacions n’és una bona prova.

I si parlem del Concurs de Castells us recordem que ja està en marxa el concurs fotogràfic #FandelConcurs. Fins al 12 d’octubre podeu etiquetar a Instagram les vostres millors imatges de les tres jornades del certamen, que enguany arriba a la 25a edició. Un jurat format per Antoni Coll i David Oliete escollirà les imatges finalistes i el vot popular decidirà qui s’endú els premis ben atractius que arriben amb el patrocini d’Estrella Damm.
Continua llegint