La diablessa de Tarragona sempre rient. Jontc Photo

Amb la ressaca de Santa Tecla, amb ganes de Concurs de Castells

El Storify 'Som fans de TGN' es fa ressò dels últims comentaris i fotografies sobre les Festes

Amb la ressaca de Santa Tecla encara ben present, Tarragona no descansa i aquesta setmana s’han iniciat nous projectes i han començat nous reptes. Així, el casament de la mona Micaela, el tret de sortida al Concurs de Castells o les últimes fuetades de les Festes han estat ben presents a les xarxes mitjançant l’etiqueta #FandeTGN. El Storify que recull alguna de les vostres aportacions n’és una bona prova.

I si parlem del Concurs de Castells us recordem que ja està en marxa el concurs fotogràfic #FandelConcurs. Fins al 12 d’octubre podeu etiquetar a Instagram les vostres millors imatges de les tres jornades del certamen, que enguany arriba a la 25a edició. Un jurat format per Antoni Coll i David Oliete escollirà les imatges finalistes i el vot popular decidirà qui s’endú els premis ben atractius que arriben amb el patrocini d’Estrella Damm.

Foto de Jon TC Photo.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>