gastronomia

Llegir més
BlocGastronomia

El bon gust d’una tradició marinera singular

12/01/2022 0 Comentaris

Guillermo Fernández és l’impulsor des de 2019 del web del Centre d’Estudis del Romesco, amb l’objectiu de reivindicar aquest suquet de peix natural del Serrallo

Llegir més
BlocEmpresaGastronomia

Bernat Rios: “Perd tot el sentit si per consumir alguna cosa ecològica, aquesta s’ha de desplaçar milers de kilòmetres des del seu lloc d’origen”

01/08/2019 0 Comentaris

És un dels creadors de Santa Teca, un mercat de territori que aquest estiu ha celebrat la seva cinquena edició al Castell Monestir d'Escornalbou

Llegir més
BlocGastronomia

Marc Margalef: “La pastisseria és com la cuina, t’has de renovar i deixar de ser tan clàssic”

11/05/2019 0 Comentaris
La Generalitat de Catalunya li ha atorgat el Diploma de Mestre Artesà Alimentari