Josefina Subirats: “He apostat per l’estil minimalista perquè menys és més, com a la vida”

Va néixer a Reus un 27 de juny i, als vuit anys, la seva família es va traslladar a la Riba. Allà es va enamorar d’un estudiant d’arquitectura i amb ell va anar a viure a Montblanc. Està enamorada de la seva població perquè “és petita però monumental” i perquè, a més, com que està ben comunicada, li permet accedir a Reus i a Tarragona amb molta facilitat, on pot gaudir del teatre i la dansa, dues de les seves passions culturals.

Parlem de la Josefina Subirats, una instagramer molt estimada que omple la seva galeria de línies nítides, colors suaus i simplicitat elegant. Li agrada l’essencialitat del minimalisme, una mirada i una actitud que aplica tant a la seva fotografia com a la seva vida quotidiana. Ella és La Fotògrafa Convidada del novembre a les xarxes de Tarragona Cultura i dedicarà la seva sèrie a un element arquitectònic molt rellevant: les façanes.

La voleu conèixer més? Us convidem a llegir-ne l’entrevista…

Continua llegint

Una mirada a l’essència

Aquest mes de gener de 2016, l’instagramer i dissenyador gràfic Jordi Bresó ha estat El Fotògraf Convidat per Tarragona Cultura. En la sèrie que ha preparat per a les nostres xarxes socials, s’ha mostrat com el fotògraf a la mínima expressió, fent un recorregut, doncs, pel seu temps lliure i el de la seva família des d’un punt de vista minimalista, que és l’estil que més el defineix.

Vida, elegància i essència s’han trobat en les seves imatges, que avui publiquem totes juntes. Moltes gràcies, Jordi, per la teva col·laboració!

Continua llegint

Aprofito la llum i el cel de la ciutat per destacar el motiu de la fotografia

Va néixer dins les muralles, al carrer de la Merceria. És dissenyador gràfic i el seu temps lliure el dedica a la família i als nens. Aprofita els caps de setmana per estar amb ells, fer excursions, descobrir llocs nous i… per fer fotografies, que ara per ara és la seva principal afició. De Tarragona li agrada la “seva” Part Alta, passejar pels seus carrerons; anar a la platja, sobretot a l’hivern, jugar en tot aquell espai buit. “De Tarragona m’encanta el color, la llum, el cel brillant que tenim. Hi visc i espero no tenir mai l’obligació de marxar-ne.”

Aquest enamorat de la nostra ciutat és Jordi Bresó, el primer Fotògraf Convidat de 2016. Si feu una ullada a la seva galeria d’Instagram, veureu que hi predomina la vitalitat, el color, l’alegria…, tot sota una mirada minimalista que essencialitza el missatge i que converteix el seu perfil en un dels més elegants. Avui el coneixem una mica més en aquesta entrevista…

Continua llegint