Debilitat per la bellesa

Com fem cada mes, avui reunim en aquest article la sèrie de la Fotògrafa Convidada, que, durant el novembre, ha estat Marta Coll. Tal com explicava a l’entrevista que li vam fer, la Marta se sent fascinada per la natura que l’envolta i, amb les seves esplèndides imatges d’alguns dels racons del Camp de Tarragona que més la captiven, ens n’ha mostrat els diferents colors, formes, textures i detalls.

Gràcies a ella, aquest mes hem pogut gaudir d’espais naturals propers, que, tal com diu, tenim l’oportunitat de trepitjar sense anar gaire lluny de casa. Moltes gràcies, Marta, per la teva col·laboració!

Continua llegint

#ElFotògrafilaNatura

Al llarg del mes de juliol, l’Enric Guim (@drcarrasclet a Instagram), ha estat el Fotògraf Convidat a les nostres xarxes socials. Gràcies a això, hem pogut gaudir d’una sèrie de cinc imatges en què l’Enric ha parlat de la natura des de l’amor, el respecte i l’admiració; cinc imatges que ens han fet observar i pensar, que ens han mostrat un nou angle d’una quotidianitat propera. Es nota que l’Enric es dedica a dissenyar i a construir jardins, perquè, amb la seva sèrie, ha delimitat un jardí d’elements visuals i pensaments que s’han anat desplegant al llarg de les setmanes per un camí ple de sentit.

D’altra banda, durant el juliol, diversos igers han anat etiquetant, per acompanyar-lo, algunes de les seves fotos amb #ElFotògrafilaNatura i s’han unit, així, a la seva proposta. Avui reunim en aquest post totes les imatges de l’Enric i en seleccionem unes quantes d’aquests acompanyants de luxe. I aprofitem, és clar, l’avinentesa per donar un cop més les gràcies a l’Enric i a totes les persones que heu participat en aquesta acció.

Continua llegint

“Crear és bo, fas funcionar el cervell, t’obre la ment”

L’Enric Guim, conegut a Instagram com a @Drcarrasclet, té quaranta-un anys. Va néixer i és de Tarragona (“de Cal Pentinat, per ser exactes”),  i va cursar els estudis d’Enginyeria Tècnica Agrícola a Girona. Allà, mentre estudiava, va tenir el seu primer contacte amb la jardineria i, des d’aquell moment, la seva passió per aquest art ha anat in crescendo… Actualment, i des de fa dotze anys, l’Enric treballa per compte propi, dissenyant, construint i mantenint jardins.

Tal com ell mateix afirma, té la sort de treballar en una cosa que li agrada molt. Però, a banda de la feina, també sent un gran amor pels castells (principalment… pels castells dels Xiquets de Tarragona), i des de fa un temps li ha agafat el gust per fer i compartir fotos. Per aquest darrer motiu, i per la destresa que hi demostra, ell és el Fotògraf Convidat del mes de juliol.

Continua llegint