Concurs de Carnaval #LaRuadelPostureigTGN

Per celebrar els 35 anys del #CarnavalTGN, us convoquem a participar a #LaRuadelPostureigTGN a Instagram, un nou concurs que inclou 2 modalitats: un Premi a la Millor Disfressa dirigit a aquells que ens mostreu la vostra disfressa individual o de grup amb una fotografia i un Premi a la Millor Posada en Escena per a aquells que ens mostreu, en un vídeo de màxim 15 segons, la coreografia o escenografia que acompanya la vostra caracterització carnavalera. Amb els materials audiovisuals, que s’hauran de compartir amb l’etiqueta a la xarxa social Instagram, construirem una desfilada 3.0 de màxim postureig i les millors disfresses i posades en escena rebran premis tan atractius com un set de fotografia Sténoflex i una Càmera Lomography Action Sampler gentilesa d’El Lloro.

Llegiu-ne les bases i participeu-hi!

Continua llegint

Bases del concurs de vídeos #GanesdeSantaTecla

L’Ajuntament de Tarragona, en el marc de Tarragona Cultura, convoca el concurs de vídeos #GanesdeSantaTecla, amb l’objectiu d’incentivar que els ciutadans de Tarragona mostrin com es preparen per a les festes i expliquin el que els agrada més d’aquesta gran cita popular.

Per participar-hi cal que elaboreu un vídeo breu d’un màxim de 15 segons per a Instagram o Twitter on recreeu els moments i les escenes més especials per a vosaltres (com, per exemple, la Baixada de l’Àliga, les cercaviles, el correfoc, les trobades culinàries, etc.). D’aquesta manera, volem que ens demostreu, en imatges, les ganes que teniu de Santa Tecla!

Els vídeos s’hauran de penjar directament a Instagram o Twitter juntament amb l’etiqueta #GanesdeSantaTecla entre el 26 d’agost i el 15 de setembre. Posteriorment, un jurat en farà una preselecció i els vídeos finalistes es visualitzaran tots junts en aquest blog, des d’on es podrà votar pels tres guanyadors. La votació, de caràcter popular, es farà del 18 al 20 de setembre i els guanyadors s’anunciaran durant el Cafè, copa i puro del dia 21 de setembre, moment en què es lliuraran els premis.

El premis són els següents:

1r premi: un abonament doble per a la propera temporada dels Teatres de Tarragona, un passi doble per a tot un any als recintes històrics municipals i a la Catedral i un lot de marxandatge festiu.

2n premi: un passi doble per un any a una de les piscines i gimnasos municipals i un lot de marxandatge festiu.

3r premi: dues entrades per a la reposició de Mar i cel de Dagoll Dagom a Barcelona.

Bases generals del concurs:

 • Cada persona pot etiquetar tants vídeos com vulgui. Ha de ser l’autora material de l’obra que envia, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.
 • Els vídeos participants poden ser presos amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc., i han de tenir una durada de 15 segons.
 • Els vídeos participants s’han de publicar a Instagram o a Twitter amb l’etiqueta #GanesdeSantaTecla.
 • Només entraran a concurs els vídeos penjats i etiquetats del 26 d’agost al 15 de setembre.
 • L’organització podrà deixar fora de concurs aquells vídeos que no responguin a la temàtica de la convocatòria.
 • En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular en aquestes xarxes i hi hagi algun vídeo que no aparegui al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.
 • D’entre els vídeos presentats es farà una selecció de finalistes que es publicaran el dia 18 a https://tgnblog.tarragona.cat. En aquesta adreça es podrà votar lliurement per tal de decidir els 3 guanyadors. La votació, de caràcter popular, es farà des del 18 fins al 20 de setembre a les 23 h.
 • El jurat que preseleccionarà els finalistes estarà format per Héctor de la Salud (actor i director), Andrea Torres i Jeremy Alonso (responsables d’Explay.es), Sara Sans (presidenta del Col·legi de Periodistes), Oriol Montesó (actor), Helle Ketner (periodista), Juanjo Fuster (dissenyador i instagramer) i Cinta Olivan (tècnica del Departament de Comunicació de l’Ajuntament).
 • La votació popular es farà deixant un comentari a https://tgnblog.tarragona.cat, on els votants hauran d’escriure els números dels vídeos que considerin com a millors. Cada persona podrà votar fins a un màxim de 3 vídeos. Per tal que el comentari es publiqui i el vot sigui efectiu, caldrà que els votants deixin el seu nom i cognoms i l’adreça de correu electrònic al formulari, la qual, en cap cas, no apareixerà públicament. Els votants, unes hores després, rebran un correu de confirmació conforme la seva votació ha estat registrada; en cas que el correu electrònic facilitat no funcioni, el vot es considerarà nul.
 • Els guanyadors s’anunciaran durant el Cafè, copa i puro del dia 21 de setembre a partir de les 17.30 h, moment en què es lliuraran els premis.
 • El període per participar-hi finalitza el 15 de setembre a les 23 h.
 • Les persones participants cedeixen expressament a l’Ajuntament de Tarragona, sense limitació temporal, és a dir, durant tot el termini de vigència dels drets d’autor, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual, inclosa la seva explotació a la xarxa d’Internet, així com els drets de propietat industrial que es puguin derivar d’aquesta explotació, amb finalitats promocionals de l’Ajuntament de Tarragona. Aquests drets comprenen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes on-line, webs corporatives i entorns 2.0.
 • La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi l’organització.

Organitza: Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona
Col·labora: Tarragona 2017 i Patronat Municipal d’Esports

> Consulta altres activitats de la campanya #GanesdeSantaTecla

“La millor manera que tinc per expressar-me és a través de la fotografia”

El realitzador audiovisual i fotògraf Rubén Perdomo (Santa Cruz de Tenerife, 1968) és un dels talents emergents del sector de la imatge a la ciutat. El seu interès per la fotografia va començar de ben petit i va continuar com a hobby fins a l’any 2011, quan va tornar a agafar la càmera per captar instantànies que aviat van definir un estil molt personal. És un enamorat del blanc i negre i del retrat i aprofitem per parlar amb ell sobre el moment que travessa el sector fotogràfic. A banda, Perdomo serà el protagonista del proper número del butlletí Fan de TGN.

Ets fotògraf, realitzador audiovisual i operador de càmera… què és el que et captiva de la imatge per no treballar amb res més?

Que permet comunicar sentiments; per a mi és la clau. La imatge l’he treballat molt des del punt de vista tècnic i ara estic en un moment en què he arribat a descobrir el poder que em dóna la imatge per transmetre sentiments, tant la fotografia com el vídeo. Ara estic fent molta fotografia, potser més endavant em dedicaré a pintar, vés a saber. El que em motiva és el fet de poder expressar i comunicar sentiments.

Continua llegint