Per celebrar els 35 anys del #CarnavalTGN, us convoquem a participar a #LaRuadelPostureigTGN a Instagram, un nou concurs que inclou 2 modalitats: un Premi a la Millor Disfressa dirigit a aquells que ens mostreu la vostra disfressa individual o de grup amb una fotografia i un Premi a la Millor Posada en Escena per a aquells que ens mostreu, en un vídeo de màxim 15 segons, la coreografia o escenografia que acompanya la vostra caracterització carnavalera. Amb els materials audiovisuals, que s’hauran de compartir amb l’etiqueta a la xarxa social Instagram, construirem una desfilada 3.0 de màxim postureig i les millors disfresses i posades en escena rebran premis tan atractius com un set de fotografia Sténoflex i una Càmera Lomography Action Sampler gentilesa d’El Lloro.

Llegiu-ne les bases i participeu-hi!

BASES:

L’Ajuntament de Tarragona, en el marc de Tarragona Cultura i per celebrar els 35 anys del Carnaval tarragoní, convoca el concurs #LaRuadelPostureigTGN, amb l’objectiu d’incentivar que els ciutadans mostrin a Instagram com viuen aquesta festa popular d’hivern.

El concurs conté dues modalitats: un Premi a la Millor Disfressa, dirigit a aquells que mostrin la seva disfressa individual o de grup amb una fotografia, i un Premi a la Millor Posada en Escena per a aquells que mostrin, en un vídeo de màxim 15 segons, la coreografia o escenografia que acompanya la seva caracterització carnavalera.

Per participar-hi, doncs, cal penjar, entre el 30 de gener i el 9 de febrer de 2016, les fotografies o vídeos a Instagram juntament amb l’etiqueta #LaRuadelPostureigTGN. Posteriorment, un jurat farà una preselecció de fotografies i vídeos corresponents a cada modalitat i es podrà votar pels dos guanyadors. La votació, de caràcter popular, es farà de l’11 al 14 de febrer al perfil d’Instagram de @TGNcultura i els guanyadors s’anunciaran en aquesta mateixa xarxa social.

El premis, gentilesa d’El Lloro, són els següents:

  • Premi a la Millor Disfressa: un set de fotografia Sténoflex.
  • Premi a la Millor Posada en Escena: una càmera Lomography “Action Sampler”.

Condicions generals:

  • Cada persona pot etiquetar tantes fotografies i vídeos com vulgui. Ha de ser l’autora material de l’obra que envia, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.
  • Els vídeos i les fotografies participants poden ser presos amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.
  • Els vídeos i les fotografies participants s’han de publicar a Instagram amb l’etiqueta #LaRuadelPostureigTGN.
  • Només entraran a concurs les imatges i els vídeos penjats i etiquetats del 30 de gener al 9 de febrer de 2016.
  • L’organització podrà deixar fora de concurs aquells vídeos i imatges que no responguin a la temàtica de la convocatòria.
  • En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular en aquesta xarxa i hi hagi algun vídeo o imatge que no aparegui al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.
  • D’entre els vídeos i imatges presentats un jurat farà una selecció de finalistes que es publicaran el dia 11 de febrer al perfil d’Instagram de @TGNcultura. En aquest perfil es podrà votar lliurement per tal de decidir-ne els 2 guanyadors. La votació, de caràcter popular, es farà fins al 14 de febrer a les 23 h.
  • El jurat estarà format per Àlvar Calvet (artista), Carles Carrasco (actor i cantant), Elena Alcalá (ballarina), Anna Masip (periodista), Helle Kettner (periodista), Héctor de la Salud (actor) i Viki Tomàs (dissenyadora).
  • El període per participar-hi finalitza el 9 de febrer a les 23 h.
  • Les persones participants cedeixen expressament a l’Ajuntament de Tarragona, sense limitació temporal, és a dir, durant tot el termini de vigència dels drets d’autor, els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les propostes que s’hagin presentat al concurs, de conformitat amb la vigent llei de propietat intel·lectual, inclosa la seva explotació a la xarxa d’Internet, així com els drets de propietat industrial que es puguin derivar d’aquesta explotació, amb finalitats promocionals de l’Ajuntament de Tarragona. Aquests drets comprenen, en particular, el dret de reproducció total o parcial, permanent o provisional, per qualsevol mitjà i en qualsevol forma; el dret de distribució; el dret de transformació, i el dret de comunicació pública en tot tipus de formats i suports presents i futurs, tant gràfics com audiovisuals i multimèdia, pel mitjà i canal que es considerin més convenients, incloses les plataformes on-line, webs corporatives i entorns 2.0.
  • La participació en el concurs suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi l’organització.

Organitza: Tarragona Cultura | Patrocina: El Lloro
Foto: Laia Marín – Tarragona Cultura
Cartell: Octavius

Cartell de Carnaval 2016