Bloc

Amics de la cultura

Aquest any en què Tarragona és Capital de la Cultura Catalana 2012, la ciutat tindrà una gran oportunitat de contribuir a la cohesió i…

07/02/2012

Aquest any en què Tarragona és Capital de la Cultura Catalana 2012, la ciutat tindrà una gran oportunitat de contribuir a la cohesió i difusió de la nostra cultura, de la nostra llengua i del nostre país.

Amics de la Cultura és una iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona que permetrà a la ciutadania participar activament en la vida cultural de la ciutat i estar informada dels esdeveniments, recursos i oportunitats que ofereix Tarragona.

Les persones que vulguin formar part d’Amics de la Cultura disposaran d’un canal d’informació directe, tindran l’oportunitat de col·laborar en una gran diversitat d’activitats culturals i podran beneficiar-se d’un conjunt d’avantatges.

Com s’hi pot col·laborar?


 1. Ajudant col·lectius de persones amb necessitats específiques (persones amb mobilitat reduïda, persones amb discapacitat, gent gran, nadons…).
 2. Col·laborant en el desenvolupament d’esdeveniments culturals o festius de la ciutat, fent funcions de suport.
 3. Informant les persones assistents als actes.
 4. Col·laborant en la difusió de les activitats.
 5. Participant en l’acolliment d’artistes i altres persones que ens visitin.
 6. Altres formes de col·laboració que proposi la ciutadania.

Com fer-se d’Amics de la Cultura?


Si voleu formar part d’aquest col·lectiu, només cal que empleneu el següent formulari o bé que ens feu arribar la sol·licitud, ja sigui per correu electrònic ([email protected]) o bé presencialment a l’adreça següent:

Casa Sefus, baixada del Roser, 5, 43003, de Tarragona
Telèfon: 977 296 137
Horari d’oficina: de dilluns a divendres de 10 a 14 h

Si sou menors d’edat, el full l’ha d’emplenar el vostre pare, mare, tutor o tutora.

Els Amics durant la Capitalitat


Hem començat aquest any en què Tarragona és Capital de la Cultura Catalana 2012. Durant tot aquest temps, la ciutat tindrà una gran oportunitat de contribuir a la cohesió i difusió de la nostra cultura, de la nostra llengua i del nostre país. Per tal que tot això sigui una realitat necessitem el suport i la participació de la ciutadania i del teixit associatiu.

El paper dels Amics de la Cultura durant l’any de la Capital és molt determinant, perquè els que estigueu interessats a participar-hi activament sereu, de fet, els ambaixadors de la ciutat, les persones que transmeteu de manera directa i personal la riquesa cultural que tenim, l’activitat extraordinària i quotidiana que ens dóna vida i ens caracteritza.

Us proposem que ens ajudeu a dinamitzar la vida cultural tarragonina i, sobretot, a projectar-nos més enllà de les nostres fronteres, per aprofitar l’oportunitat que tenim durant tot un any de ser el punt de mira de les diverses ciutats del territori.2 Comentaris

 1. Amics de la Cultura
  02/03/2012 Respon

  Hola Consuelo,
  gràcies per les teves propostes. Les estudiem i properament et diem alguna cosa.
  Salutacions,
  Amics de la Cultura.

 2. CONSUELO BOSCH BRAÑA
  28/02/2012 Respon

  Hola, ja formo part del voluntariat i vull aportar una inciativa:
  1 - Fer una fira de llibre, a través de la aportació de llibres de particulars o a través de fora esctoc de les diferents llibreries y demanar una cuantitat simbolica, per ej.2 euros per llibre.

  2 - Sóc psicóloga i podría parlar amb el president del Col·legi de Psicólegs per a fer una serie de xerrades informative, gratuïtes, sobre la nostra professió.

  Salutacions.

Deixa un comentari