Bloc

Avantatges

Què oferim? Un carnet que identifiqui les persones membres d’Amics de la Cultura i els comporti avantatges en diferents propostes culturals i d’oci de…

19/06/2012

Què oferim?


  1. Un carnet que identifiqui les persones membres d’Amics de la Cultura i els comporti avantatges en diferents propostes culturals i d’oci de la ciutat.
  2. Mantenir-les informades de tota l’oferta cultural que genera la ciutat a través del correu electrònic i, presencialment, des de l’oficina de Casa Sefus.
  3. Avantatges i descomptes en activitats culturals.
  4. Possibilitat de col·laborar de forma desinteressada en activitats culturals i festives de Tarragona.
  5. Gaudir d’una via de comunicació directa entre l’Ajuntament i la ciutadania per formular propostes i suggeriments relacionats amb l’activitat cultural de la ciutat.
  6. Formar part d’una organització amb interessos comuns que potenciarà la coneixença d’altres persones amb inquietuds semblants.


2 Comentaris

  1. Jordi Mateu
    29/06/2012 Respon

    Hola sóc en Jordi Mateu ciutadà de Tarragona.

    Tenia dues Propostes culturals:

    1.- L’historia com a cultura. Recuperació de la Memòria Històrica:
    Després de nomenar Tarragona Patrimoni de la Humanitat a part de certs elements que es conserven a la ciutat de l’època romana recuperant la memòria històrica, de la celebració del centenari de la Guerra del Francès trobo que seria convenient recuperar la memòria històrica de la ciutat i parlar de la oblidada Guerra Civil Española on Tarragona va ser assetjada, bombardejada i milers de Tarragonins van morir. Es podria realitzar un circuit per la ciutat de llocs claus on es van desenvolupar diferents esdeveniments, celebració d’algun dia en concret, fulletons informatius etc.

    2.-L’alimentació com a cultura. Tarragona rural, horts urbans.
    Després de nomenar la Dieta Mediterrània patrimoni de la Humanitat de la qual forma part Tarragona; però on tant sols hi queda un pagès professional cultivant aquestes aliments. Que menjàvem abans? Que mengem ara? Com ho produïm? Quan s’han de plantar les hortalisses? Quan s’han de consumir?...
    Proposo posar en practica la cultura del cultiu d’aquests aliments. Aquests horts urbans poden ser per a jubilats, per a col•lectius amb risc d’inserció social per a complement econòmic, didàctics per a escoles etc..

    Podeu comptar amb mi per a col·laborar en aquestes propostes.

    Salut

    Jordi

    • Tarragona 2012
      02/07/2012 Respon

      Jordi,

      Passarem el teu suggeriment sobre la memòria històrica al Museu d’Història, que en alguna ocasió ja ha organitzat activitats en aquest sentit.

      Pel que fa al segon punt, actualment l'Àrea de Cultura no s’ocupa directament d’aquest aspecte, però evidentement es tracta d’un aspecte cultural important i ho traslladarem als responsables del Pla Integral de la Part Alta, que anteriorment ja han treballat en aquest àmbit.

      Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Deixa un comentari