Bloc

Estructura

1. Banc del temps cultural Objectiu: Establir un tauler d’anuncis d’intercanvis lliures entre les persones. 2. Banc d’espais i recursos materials Objectiu:…

05/07/2012

1. Banc del temps cultural
Objectiu: Establir un tauler d’anuncis d’intercanvis lliures entre les persones.

2. Banc d’espais i recursos materials
Objectiu: Establir una xarxa d’espais disponibles per a la cultura (catàleg d’espais) i visualitzar els recursos disponibles per fer cultura (catàleg de serveis).

3. Banc d’activitats
Objectiu: Visualitzar tots els actes culturals de la ciutat i oferir una eina que permeti coordinar l’activitat entre programadors (calendari d’activitats).

4. Banc de talent
Objectiu: Fer visible i projectar el talent cultural de la ciutat (catàleg de talent).

5. Banc de formació i innovació
Objectiu: Proposar, realitzar i visualitzar una oferta formativa de qualitat en l’àmbit cultural i compartir experiències viscudes (bones pràctiques) per facilitar el coaprenentatge.

6. Banc d’emocions
Objectiu: Compartir emocions viscudes per donar a conèixer la cultura de la ciutat d’una manera emocional i sensitiva, tant per a visitants com per habitants.

7. Banc i empresa
Objectiu: Establir una línia oberta de col·laboració creativa entre el sector cultural i el món empresarial de l’àmbit de la cultura i dels altres àmbits, que suposi un intercanvi que vagi més enllà del finançament unidireccional.

8. Banc de finançament
Objectius:

 • Establir una línia de convocatòries públiques.
 • Visualitzar una plataforma de micromecenatge de tots els projectes culturals del territori que vulguin rebre aportacions ciutadanes, perquè tothom les pugui conèixer i participar-hi.

9. Banc de la gestió cultural
Objectiu: Establir un canal d’accés específic per a gestors culturals.2 Comentaris

 1. Miquel Basterra i Martí
  27/07/2012 Respon

  Hola Carme:
  Des de Bogotà (Colòmbia). Vull enviar-te una salutació molt cordial al costat de la meva felicitació per la molt bona adreça, organització i celebració dels programats 1000 actes culturals per aquest 2012. Tarragona, de la teva mà, és una digna Capital de la Cultura Catalana.
  Moltes felicitacions per a tu i el teu dinàmic equip.
  Miquel Basterra i Martí
  President de
  la Comunitat Catalana de Colòmbia

  • Tarragona 2012
   30/07/2012 Respon

   Miquel, gràcies pel seu comentari. Farem arribar la seva felicitació a la tinenta d'alcalde cultura.

Deixa un comentari