Prioritat: l’emoció

Aquest mes de febrer, les xarxes de Tarragona Cultura han tingut el goig de comptar amb les imatges de Kepa Fuentes, que ha estat el nostre Fotògraf Convidat. A l’entrevista que li vam fer al blog per presentar-lo, el Kepa ja ens deia que la seva prioritat és captar l’emoció autèntica, un sentiment que, si hi ha una situació en què és realment intens, és en casaments i en naixements.

Avui reunim en aquest article les cinc fotografies de la seva sèrie, que, com veureu, semblen càpsules que hagin atrapat sensacions contingudament extremes. Gairebé en notem la pressió a les parets de les imatges… No és gens d’estranyar que algunes d’aquestes hagin guanyat premis de reconeixement internacional. Gràcies, Kepa, per fer-nos gaudir tant!

Continua llegint

Una càmera et permet fer fotos, però no et fa fotògraf

Fa tres anys que va aparcar la seva plaça de funcionari per dedicar-se de manera exclusiva a la fotografia. En un 90 % es considera fotògraf de casaments i en un 10 %, fotògraf de parts, però encara té temps per dedicar-se a projectes solidaris i a treballs personals. Tal com ell diu, va néixer “per accident” a Valladolid el juny de 1974, però, de fet, és de Bilbao.

Estem parlant de Kepa Fuentes (@kepafuentes a Instagram), un amant de la imatge resident a Torredembarra que és El Fotògraf Convidat per Tarragona Cultura durant el mes de febrer. El Kepa és un home de mirada alhora càlida i profunda que no es conforma a quedar-se a la superfície de les coses. Per això, s’ha entestat a buscar i captar l’emoció autèntica en les seves fotografies, extraordinàries. I ho aconsegueix.

Avui l’hem entrevistat per conèixe’l una mica millor…

Continua llegint