Lluita de cançons

Jordi Roig, 23 anys, va participar de les accions literàries de la Pell del Llavi i va ser alumne de l’Escola de Lletres. El 2008 va publicar la seva primera obra, Vostès i el boig i el 2011 va ser un dels responsables, dins del grup Amnea, de l’òpera rock Projecte 34. Des de fa un anys és actor de Dames i Vells i ara ha estat l’autor de Tarragona – Reus: la lluita per les ones, una comèdia musical de producció tarragonina que s’estrena aquest cap de setmana al Teatre Metropol.

Pots avançar-nos l’argument de l’obra?

La lluita per les ones consisteix, literalment, en la lluita de dues ràdios, una de Tarragona i una de Reus. La ràdio de tota la vida de Tarragona es veu en perill perquè una corporació d’un gran grup de comunicació amb delegació a Reus vol comprar-la. A partir d’aquí hi ha relacions i traïcions per part dels membres d’ambdues ràdios.

Continua llegint

Jazz amb l’Estudi

El que havia de ser una sèrie de concerts dels grups d’una escola de música de Tarragona s’ha convertit en tot un cicle amb 25 concerts en 21 espais diferents de la ciutat. El cicle Jazz amb l’Estudi, que tindrà lloc del 12 al 15 d’abril, neix, doncs, amb empenta.

L’escola que ho ha impulsat tot és l’Estudi de Música, que tenia intenció de programar un parell de concerts de cadascuna de les seves Big Bands i, potser, “acompanyar-lo d’algun altre concert”, admet la directora de l’Estudi, Teresa Valls. El boca-orella va fer, però, que diferents bars i grups de música de la ciutat s’interessessin per la iniciativa i s’hi afegissin. “Al final hem hagut de dir que no a algunes propostes, però perquè havíem de tancar el programa per portar-lo a impremta”, lamenta Valls. De fet, el cicle s’ha gestat en cinc setmanes gràcies a la predisposició de locals, bandes i patrocinadors.

Continua llegint