Votació final del concurs #GanesdeSantaTecla

El jurat del concurs #GanesdeSantaTecla, format per Héctor de la Salud (actor i director), Andrea Torres i Jeremy Alonso (responsables d’Explay.es), Sara Sans (presidenta del Col·legi de Periodistes), Oriol Montesó (actor), Helle Kettner (periodista), Juanjo Fuster (dissenyador i instagramer) i Cinta Olivan (tècnica del Departament de Comunicació de l’Ajuntament), ha preseleccionat aquests 10 vídeos finalistes. Podeu votar els 3 vídeos que més us agradin fins al 20 de setembre a les 23 h.

Com es fa per votar?
Continua llegint

Som fans dels ‘selfies’

Arribem ja al final de Santa Tecla… i també al final del concurs fotogràfic #FandeSantaTecla. Per això, avui hem fet un storify especial on hem recollit una selecció d’alguns dels selfies teclers que heu etiquetat fins ara per participar-hi. Recordeu que a les 23 h d’avui finalitza el termini per presentar-vos-hi. Vinga, va, que encara hi sou a temps!

Els autoretrats són, sens dubte, una altra manera de recórrer la Santa Tecla que hem viscut tots aquests dies: els actes que s’han fet, els elements del Seguici, la visió íntima que en teniu…, però sobretot transmeten el vostre entusiasme i la vostra passió per les festes que ens identifiquen. Gràcies a tots i a totes per mostrar Tarragona al món a través de la vostra alegria!

Foto: Emilio Barruz

Continua llegint

Bogeria festiva en la setmana més intensa de l’any

La setmana que hem viscut és potser la setmana culturalment més intensa de l’any a Tarragona i el nostre Storify d’avui, més llarg que mai, així ho mostra. El recull de piulades i imatges etiquetats amb #FandeSantaTecla i #FandeTGN són un reflex clar dels sinònims que parlen de la nostra festa: diversitat, bogeria, art, patrimoni, educació, inclusió i identitat.

Els selfies teclers van omplint les xarxes socials…, però no us adormiu! Recordeu que el termini per participar al nostre concurs d’Instagram finalitza el 24 de setembre a les 23 h. Esteu preparats per als tres dies que queden? Que tingueu una bona festa major! Visca Santa Tecla!

Foto: @estecla_tgn

Continua llegint