Eloi Isern: “Durant el confinament hem vist com apareixien noves dramatúrgies”

Eloi Isern (Tarragona, 1992) és el cap de producció del Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), que enguany se celebra del 2 al 5 de setembre. L’equip que fa possible aquest esdeveniment ha treballat amb intensitat durant els darrers mesos perquè, malgrat les circumstàncies, i l’ajornament del passat mes de juny, la ciutat gaudeixi, un any més, d’aquest festival de noves dramatúrgies.

Continua llegint

Tarragona, Avinyó i el millor teatre

Els qui, com Joan Negrié, han anat al Festival d’Avinyó, en parlen meravelles. I no és per menys! Durant tres setmanes de juliol s’hi celebren centenars d’espectacles teatrals concentrats en diferents espais històrics del barri vell de la ciutat francesa. Precisament aquest festival d’arts escèniques és el model en el qual s’inspira el Festival Internacional de Teatre de Tarragona (FITT), que del 26 al 30 de juny celebra la segona edició amb bones perspectives i la màxima il·lusió.

Avinyó és la referència i és una ciutat que té moltes similituds amb Tarragona. Amb el temps aspirem a poder fer un Avinyó 2 aquí“, explica l’actor Joan Negrié, director del FITT. Òbviament es tracta d’un objectiu a llarg termini, però Negrié i el seu equip ja han aconseguit que un equipament gestionat per ells, la Sala Trono, de només 50 capacitats, tingui prop de mig milers d’Amics i s’hagi consolidat com un espai de producció i representació de referència del sud de Catalunya.

Continua llegint