Itineraris de Cultura: un dissabte de juny

Fa dues setmanes, en aquest mateix blog, us vam proposar un dia ple d’art i avui hem pensat de traçar des d’aquí un nou itinerari cultural per Tarragona amb vista a aquest dissabte, 13 de juny, en què conflueixen l’art, la literatura, l’enologia, la música i també… una mica de “fe” per a postmoderns. Així com en aquell cas us dibuixàvem una ruta cent per cent dedicada a les arts visuals, aquest cop les recomanacions són variades i us animem a seguir-ne lliurement la planificació, tot i que, evidentment, també podeu descartar-ne o reagrupar-les d’altres maneres. En tot cas, la nostra intenció és que us pugueu organitzar un dia sencer dedicat a la cultura.

Som-hi?

Continua llegint

Un dissabte ple d’art

Sovint tenim la idea que l’art és complicat, que darrere seu s’hi amaguen missatges ocults, transcendentals i difícils d’entendre. Però el cert és que l’art no té tant de secret i que, si et relaxes i deixes anar la mirada, sigui davant d’un quadre, d’una fotografia o d’un grafit, és molt possible que et sorprenguis, que t’impactis o que, simplement, t’ho passis bé.

Així, doncs, malgrat que algunes manifestacions artístiques pot ser que siguin una mica difícils de desxifrar, també és cert que, quan es tracta de bones propostes, tots hi podem trobar alguna cosa que ens agradi, algun detall que ens generi sensacions i emocions determinades o simplement bellesa estètica que ens entra directa a la retina. Per això, avui, us fem una proposta per a aquest dissabte que ve que combina art, passeig, un bon dinar i una sobretaula aparentment tranquil·la. Voleu fer la ruta amb nosaltres?

Continua llegint