La blogosfera travessa el temps

Aquesta setmana la #BlogosferaTGN se centra en el blog de David Oliete, un fotògraf i videorealitzador de Tarragona que ha donat la volta al món amb les seves imatges sobre castells. La seva afició per la imatge li ve de lluny: ja el seu avi s’estimava aquest art i la seva mare també és una persona molt activa en aquest sentit i mostra habitualment la seva curiositat per l’entorn a través de l’objectiu. De fet, sembla com si el David hagi recollit tota aquesta sensibilitat familiar, que ha desembocat en un estil atent a l’expressió de les persones, als moments individuals més emotius dins de les manifestacions col·lectives.

Per tot això, era fàcil endevinar l’objecte que el David ha triat per presentar-se…, oi?

Continua llegint

Molt més que un aqüeducte bimil·lenari

Posar en valor un monument patrimoni de la humanitat com el Pont del Diable, i reforçar el seu atractiu patrimonial amb els jardins històrics i el medi natural de l’entorn. Aquest és l’objectiu de l’empresa Limonium, guanyadora del concurs per gestionar les 23 hectàrees de la finca de l’aqüeducte de les Ferreres, i que vol obrir una nova etapa per potenciar aquest espai privilegiat de la ciutat.

Diàriament autocars de turistes arriben al monument, fan la foto i marxen al cap de deu minuts. I molta gent de Tarragona i voltants fa molts anys que no trepitja l’espai. Intentarem revertir aquesta situació“, explica Eduardo Soler, gerent de l’empresa. Per aconseguir-ho desplegaran un conjunt d’accions per materialitzar el que han batejat com a parc ecohistòric i que tindrà l’aigua, amb el riu Francolí a tocar, com a eix vertebrador.

Continua llegint