BlogosferaTGN

La blogosfera travessa el temps

Els tres espais recomanats per David Oliete connecten visualment passat i present
25/03/2015

Aquesta setmana la #BlogosferaTGN se centra en el blog de David Oliete, un fotògraf i videorealitzador de Tarragona que ha donat la volta al món amb les seves imatges sobre castells. La seva afició per la imatge li ve de lluny: ja el seu avi s’estimava aquest art i la seva mare també és una persona molt activa en aquest sentit i mostra habitualment la seva curiositat per l’entorn a través de l’objectiu. De fet, sembla com si el David hagi recollit tota aquesta sensibilitat familiar, que ha desembocat en un estil atent a l’expressió de les persones, als moments individuals més emotius dins de les manifestacions col·lectives.

Per tot això, era fàcil endevinar l’objecte que el David ha triat per presentar-se…, oi?

El meu producte és la càmera de fotos del meu avi. Sens dubte, és probablement l’objecte que m’emportaria amb mi ben lluny de Tarragona. D’alguna manera a través d’ella he pogut descobrir la gran passió de la meva família i és ella la que encara avui és capaç de copsar fotografies analògicament precioses.

 

I és així, a través d’aquesta càmera familiar, que la #BlogosferaTGN d’aquesta setmana travessa el temps. Si consulteu el seu article, veureu com el David ens recomana tres espais que, “durant moltes dècades, han estat testimoni de la vida a la ciutat des d’una perspectiva històrica, cultural i social, i que encara avui en dia, com si no haguéssin passat els anys, conviuen amb les nostres tradicions.” Tres espais que han perviscut i en què, en un joc fotogràfic desenvolupat expressament per a aquesta ocasió, el David enllaça visualment passat i present. Voleu saber quins són aquests llocs que ell situa al mapa?

> Consulteu el mapa de la #BlogosferaTGN aquí.
Visiteu l’entrada aquí.

Text: Rosa Comes
Imatges: Laia Marín – Tarragona Cultura i David Oliete

Foto: David Oliete

Foto: David Oliete




2 Comentaris

  1. Rosa Casas Llauradó jaka
    25/03/2015 Respon

    Molt xulo !!! molt bonic!!!

    • David Oliete
      25/03/2015 Respon

      Rosa gràcies! :)

Deixa un comentari