La blogosfera travessa el temps

Aquesta setmana la #BlogosferaTGN se centra en el blog de David Oliete, un fotògraf i videorealitzador de Tarragona que ha donat la volta al món amb les seves imatges sobre castells. La seva afició per la imatge li ve de lluny: ja el seu avi s’estimava aquest art i la seva mare també és una persona molt activa en aquest sentit i mostra habitualment la seva curiositat per l’entorn a través de l’objectiu. De fet, sembla com si el David hagi recollit tota aquesta sensibilitat familiar, que ha desembocat en un estil atent a l’expressió de les persones, als moments individuals més emotius dins de les manifestacions col·lectives.

Per tot això, era fàcil endevinar l’objecte que el David ha triat per presentar-se…, oi?

Continua llegint

La #BlogosferaTGN es torna a posar en marxa

A partir d’avui es posa en marxa, de nou, el projecte 3.0 de la #BlogosferaTGN, una nova acció de Tarragona Cultura que va sorgir el 2014 amb l’objectiu de reforçar la xarxa de blogs de la ciutat i del seu entorn immediat. Enguany el nombre de bloguers participants augmentarà i ascendirà a 27, amb la possibilitat que se’n vagin afegint alguns més.

El projecte es va encetar l’any passat dins de la campanya #FandeTGN i va demanar a cada bloguer participant que fes 3 recomanacions culturals al seu blog. El 2015, la voluntat és consolidar aquesta xarxa d’espais virtuals i també concretar una mica més l’acció conjunta, és a dir, generar uns continguts que estiguin encara més relacionats els uns amb els altres.

Continua llegint