Durant el 2015 està previst que hi participin 27 bloguers del territori
04/03/2015

A partir d’avui es posa en marxa, de nou, el projecte 3.0 de la #BlogosferaTGN, una nova acció de Tarragona Cultura que va sorgir el 2014 amb l’objectiu de reforçar la xarxa de blogs de la ciutat i del seu entorn immediat. Enguany el nombre de bloguers participants augmentarà i ascendirà a 27, amb la possibilitat que se’n vagin afegint alguns més.

El projecte es va encetar l’any passat dins de la campanya #FandeTGN i va demanar a cada bloguer participant que fes 3 recomanacions culturals al seu blog. El 2015, la voluntat és consolidar aquesta xarxa d’espais virtuals i també concretar una mica més l’acció conjunta, és a dir, generar uns continguts que estiguin encara més relacionats els uns amb els altres.

En aquest sentit, el projecte continuarà pivotant al voltant de les recomanacions culturals, enteses en un sentit molt ampli (enteses com aquelles coses que ens fan la vida més agradable; què és, si no, la cultura?), però hem demanat als bloguers que ens recomanin 3 llocs físics, tres espais permanents i accessibles que els agradin especialment de Tarragona, ja siguin comerços, sales culturals, espais exteriors o de carrer, restaurants… També podran ser projectes culturals, però hauran d’estar relacionats d’una manera o altra amb un espai físic concret, geolocalitzat. La idea, però, no és que destaquin només el lloc, sinó que assenyalin un aspecte concret d’aquests espais, és a dir, que parlin d’allò que, per a ells, els fa diferents.

Així, doncs, durant els mesos de març-juny i setembre-desembre, cada dimecres un bloguer diferent publicarà l’article al seu blog, destacant els seus 3 espais recomanats. A mesura que vagin proposant-los, el mapa virtual de la #BlogosferaTGN marcarà visualment totes aquestes localitzacions, per tal d’anar configurant una ruta de recomanacions blogueres que servirà tant als habitants de Tarragona com als visitants. A més d’aquest mapa, al blog de Tarragona Cultura, d’altra banda, cada dimecres hi trobareu una presentació del bloguer, que us convidarà a visitar el seu blog personal.

Els blogs confirmats per ara són els següents:

Març-juny

Setembre-desembre

Incloem també el mapa virtual que s’anirà omplint amb els llocs recomanats:

 1 Comentari

  1. jaka
    04/03/2015 Respon

    M'agrada!!!

Deixa un comentari