Reunir totes les activitats culturals de la ciutat i presentar-les de la manera més clara i atractiva possible. Aquest és l’objectiu de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, que des de fa setmanes ha intensificat l’esforç per millorar l’agenda cultural de la ciutat.

Des del mes de febrer està disponible l’aplicació Agenda Cultural Tarragona, que fins ara ja s’han descarregat més de 1.500 persones. Tots ells ja poden consultar còmodament les propostes d’oci i lleure des del seu telèfon mòbil o tauleta. L’aplicació renova periòdicament la portada, per tal que les activitats dels cicles més importants com Tarraco Viva o el Festival d’Estiu ETC siguin més fàcilment accessibles. En breu també incorporarà un cercador per buscar més fàcilment les activitats de les properes setmanes. De moment l’aplicació està disponible per a dispositius amb els sistemes operatius Android i iOS. Per a la resta de telèfons, s’ha optimitzat l’adreça agenda.tarragona.cat.

Captura de pantalla de l'agenda cultural des del web www.tarragona.cat

D’altra banda, aquest mes de juny s’ha millorat la consulta de la mateixa agenda al web de l’Ajuntament de Tarragona, disponible des de l’adreça www.tarragona.cat/la-ciutat/agenda. Els actes ja apareixen ordenats cronològicament, classificats per esdeveniments del dia i activitats permanents. També s’ha millorat la cerca d’activitats, ja que a més de poder buscar-se per dia ara també es pot fer per tipologia (música, teatre, lletres, etc.) o per cicle.

L’activitat cultural a Tarragona és àmplia i genera molt interès, tal com demostren les dades. Així, al mes de maig es van introduir 453 actes a l’agenda i es van registrar 14.989 pàgines vistes a la pàgina web i 4.817 visites més a l’aplicació. En total, gairebé 640 impactes diaris. Per tot plegat, continuaran els esforços per millorar l’agenda, amb la qual s’acompleix un dels propòsits del Banc de la Cultura, el del Banc d’Activitats. I si sabeu d’algun acte que encara no ha estat recollit, podeu enviar tota la informació a [email protected] i s’afegirà immediatament.

Etiquetes: