Avui neix el Públics 2012, el butlletí electrònic de la Capital. La periodicitat de la publicació és mensual i se centra en les activitats i els continguts vinculats a Tarragona 2012. El nou Públics 2012 vol anar molt més enllà de ser una agenda comentada i, per això, la seva secció principal, Selecció natural, està dedicada a les recomanacions culturals que un personatge tarragoní significatiu fa als seus conciutadans i a les persones que visitin la ciutat. Així, doncs, acomplint l’objectiu de Tarragona 2012 de posar en valor les persones amb nom i cognoms que fan cultura a la nostra ciutat i de donar veu als ciutadans, el butlletí exposa les propostes personals d’aquests convidats, que projecten la ciutat més enllà de les fronteres tarragonines, com a veritables ambaixadors.

Com podreu veure, el butlletí també inclou seccions fixes consistents en un comentari breu sobre un aspecte relacionat amb la cultura de la ciutat (arqueologia, gastronomia, llengua, arquitectura, etc.). Aquestes seccions són: “La troballa”, “La imatge”, “La paraula”, “Les lletres”, “El racó insòlit”, “La cançó”, “Què mengem?” i “Sóc petit!”. A més, Públics 2012 compta amb un apartat de destacats i un d’agenda exhaustiva, que connecta amb l’Agenda Tarraco Romana, molt completa i detallada, i que inclou tots els actes que es fan a la ciutat.

Públics 2012 està pensat perquè tingui un doble nivell de lectura, de tal manera que la pàgina que cadascú rebi tingui un sentit global, en si mateixa, i que qui vulgui ampliar informació ho pugui fer. De la mateixa manera, el butlletí digital també persegueix l’intenció d’apropar-se tant al públic tarragoní com a aquella gent de fora que estigui visitant la ciutat o es plantegi visitar-la.

Totes aquelles persones que fins ara no rebien Públics i que estiguin interessades a rebre el butlletí Públics 2012, us hi podeu subscriure aquí. En aquest mateix enllaç, podeu consultar el primer número d’aquest nou butlletí.

Etiquetes: