Fa pocs anys que la María viu a Tarragona, però, tot i això, ella ja es declara una #FandeTGN. Des de 2012 deixa constància d’aquest sentiment de descoberta i d’entusiasme constant cap a la ciutat al seu blog, Tarragona·IN, on parla de racons, botigues, restaurants i curiositats que permeten reinventar-nos amb els seus ulls: uns ulls que miren des de la novetat i l’estimació.

Una de les màximes virtuts d’aquest espai virtual és la seva capacitat de traçar itineraris temàtics, que ens porten, per exemple, a un post que parla de balcons florits de la ciutat, a un altre que ens mostra la varietat de publicacions de la botiga de còmics més coneguda, a un que mostra possibles ornaments de Nadal i, així, un llarg etcètera de suggeriments. En l’entrada que ha fet per a la #BlogosferaTGN, ens proposa un recorregut per les tres coses que, segons ella, qualsevol visitant ha de fer si s’apropa a Tarragona: anar a tocar ferro, gaudir dels castells i prendre’s un xampú.

Imatge blog TarragonaIn

> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.