Us convidem a resseguir la ruta #PassejantperTGN!

Durant el 2016, des de les xarxes socials de Tarragona Cultura (especialment a @tgncultura), vam anar presentant elements urbans, façanes o monuments interessants amb què ens topem diàriament tot passejant per Tarragona. A més, vam demanar als nostres seguidors de la xarxa d’Instagram que ens ajudessin a col·leccionar-los, publicant-hi les imatges dels elements que més els fascinaven amb el hashtag #PassejantperTGN.

Continua llegint

Moments i espais de bellesa

Javier Viñas (@jvc_tgn) ha estat el darrer Fotògraf Convidat de l’any 2016 i el seu tancament ha estat espectacular. Per a la seva sèrie fotogràfica ha triat espais i moments culturals de Tarragona de gran bellesa, monuments i tradicions que li agraden especialment. Tal com deia en l’entrevista que li vam fer al començament del mes de desembre, “en totes aquestes situacions, sempre busco la senzillesa, l’ordre i eliminar tot l’innecessari. Crec que, evitant les distraccions, la fotografia és més neta i impactant”. I, certament, ha estat així: ens ha regalat 5 imatges essencials, gens abarrocades, que entren per la retina de manera directa.

Continua llegint

#PassejantperTGN

Sovint us topeu amb elements urbans de la ciutat que us fascinen, façanes que us deixen bocabadats o monuments que no havíeu vist abans?

Aquest 2016, des de les xarxes socials de Tarragona Cultura, hem engegat la secció Passejant per Tarragona, en què, cada dimecres, n’hem anat ensenyant alguns. A més, us hem demanat que ens ajudeu a col·leccionar-los, que fotografieu tot aquest patrimoni que s’hi respira i que el publiqueu a la xarxa social d’Instagram amb l’etiqueta #PassejantperTGN.

Continua llegint