#PassejantperTGN

Sovint us topeu amb elements urbans de la ciutat que us fascinen, façanes que us deixen bocabadats o monuments que no havíeu vist abans?

Aquest 2016, des de les xarxes socials de Tarragona Cultura, hem engegat la secció Passejant per Tarragona, en què, cada dimecres, n’hem anat ensenyant alguns. A més, us hem demanat que ens ajudeu a col·leccionar-los, que fotografieu tot aquest patrimoni que s’hi respira i que el publiqueu a la xarxa social d’Instagram amb l’etiqueta #PassejantperTGN.

Continua llegint

Els 81 punts del mapa bloguer

La #BlogosferaTGN va tancar el 2015 amb la configuració d’un mapa de Tarragona ple de recomanacions i d’emocions. Els 27 bloguers que van participar en la iniciativa de Tarragona Cultura van puntejar, cadascun, 3 espais de la ciutat que per a ells tenen un significat especial i, des dels blogs que mantenen periòdicament amb passió i constància, van explicar el perquè. A més, per presentar-se davant de tots, setmana rere setmana cada bloguer va escollir un “objecte” cultural que els defineix, un element que s’endurien a una illa deserta…

Continua llegint

12 punts de vista de la ciutat

Un espai col·laboratiu, un mapa de recomanacions tarragonines… Així és com podem definir el projecte de la #BlogosferaTGN, que, al llarg del 2015, ha convidat 27 bloguers de la ciutat a situar dins del traçat urbà 3 dels seus llocs culturals imprescindibles. Durant la primera part de l’any vam comptar amb els articles de 15 bloguers diferents i, des del mes de setembre que hem pogut conèixer-ne 12 més. Blogs de fotografia, d’opinió i actualitat, de literatura, de paleoecologia i evolució humana, de rock, de turisme, d’art urbà, de còmic i de jocs de rol han estat els protagonistes d’aquesta secció i els ambaixadors d’una ciutat que hem revisitat des d’un punt de vista diferent.

Continua llegint