Avui publiquem el darrer Som fans de TGN de l’any 2014. Des de l’1 de febrer hem anat col·leccionant, en un total de 46 reculls, les recomanacions i impressions culturals que ens heu fet, a Twitter, a Facebook i a Instagram, amb l’etiqueta #FandeTGN i, fins al dia d’avui, aquests reculls han rebut 4.883 visites. Avui, només ens resta donar-vos mil gràcies per la vostra generositat a l’hora de compartir cultura setmana rere setmana!

L’Storify d’aquest dimarts és, de fet, com molts dels que hem anat publicant al llarg d’aquests mesos: un escàner de la gran varitetat d’activitats que Tarragona ofereix. Hi trobareu cinema, poesia, teatre, patrimoni i, sobretot, moltes exposicions, que sembla que a la tardor, amb l’arribada del fred, es multipliquen i ens fan gaudir de bon art. L’objectiu del #FandeTGN ha estat sempre constatar els diversos punts de vista i, alhora, doncs, demostrar que la cultura la fem entre tots i que és una suma en què la diferència s’integra i ens enriqueix.

Una darrera petició: no deixeu d’etiquetar amb #FandeTGN perquè el pols de la ciutat continuï viu a través d’aquest hashtag. Ens interessa molt la vostra mirada!

Foto: Montse Riera