Som fans vostres

Moltes gràcies per explicar-nos el vostre punt de vista!

Avui publiquem el darrer Som fans de TGN de l’any 2014. Des de l’1 de febrer hem anat col·leccionant, en un total de 46 reculls, les recomanacions i impressions culturals que ens heu fet, a Twitter, a Facebook i a Instagram, amb l’etiqueta #FandeTGN i, fins al dia d’avui, aquests reculls han rebut 4.883 visites. Avui, només ens resta donar-vos mil gràcies per la vostra generositat a l’hora de compartir cultura setmana rere setmana!

L’Storify d’aquest dimarts és, de fet, com molts dels que hem anat publicant al llarg d’aquests mesos: un escàner de la gran varitetat d’activitats que Tarragona ofereix. Hi trobareu cinema, poesia, teatre, patrimoni i, sobretot, moltes exposicions, que sembla que a la tardor, amb l’arribada del fred, es multipliquen i ens fan gaudir de bon art. L’objectiu del #FandeTGN ha estat sempre constatar els diversos punts de vista i, alhora, doncs, demostrar que la cultura la fem entre tots i que és una suma en què la diferència s’integra i ens enriqueix.

Una darrera petició: no deixeu d’etiquetar amb #FandeTGN perquè el pols de la ciutat continuï viu a través d’aquest hashtag. Ens interessa molt la vostra mirada!

Foto: Montse Riera

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>