Tarragona 2012 és present en diferents mitjans de comunicació, des d’aquest mes de març, per fer un reconeixement a la feina de totes aquelles persones que treballen per la cultura tarragonina dia rere dia i fomentar el debat en el sector. Cada setmana Tarragona 2012 serà protagonista a Tarragona Ràdio i TAC 12 i, un cop al mes, a Canal Català.

L’espai setmanal “Cruïlles“, a Tarragona Ràdio, està plantejat com un diàleg entre diferents artistes i gent relacionada amb la cultura de casa nostra tot parlant d’ells, del que fan i de la situació que viu Tarragona en aquell àmbit concret. Aquesta setmana, per exemple, intervindran dos joves creadors tarragonins, Elisabet Díez i Txomin Medrano, per parlar de disseny i il·lustració. La secció s’emet cada dimecres a les 11.30 h dins del programa El Matí de Tarragona Ràdio.

Tarragona 2012 també és present a Tac 12, dins el programa cultural Auditori. Cada setmana s’emetrà un reportatge a mode de petit reconeixement a artistes tarragonins. És una mirada “pel forat del pany” a la feina que fan els creadors de casa nostra al seu dia a dia. La secció s’inaugura aquest mateix dimecres amb un reportatge dedicat a Pep Escoda, en què el fotògraf passeja per la Part Alta i explica com va treballar les fotografies que va presentar a l’espectacle Som llamp, som cruïlla del passat dia 25 de febrer. El programa Auditori s’emet els dimecres a les 21.30 h i després s’emet en reemissió.

Per últim el programa Tarragona Opina de Canal Català Tarragona destina un cop al mes el seu espai a parlar de Tarragona 2012 i del món de la cultura a la ciutat. En concret, el segon dimarts de cada mes el programa es dedicarà a una disciplina amb la presència de quatre convidats del sector. Tarragona 2012 s’estrena a Tarragona Opina aquest mateix dimarts, a les 17 h, amb un programa dedicat a les arts escèniques. Hi participaran Mercè Sardà, actriu i directora del grup de teatre Vis de Vanadi; Marc Chornet, director i dramaturg; Joan Pascual, director de Zona Zàlata i de l’Aula de Teatre de la URV, i Jordi Gómez, director d’Imaginautes.