Ambient del concerts dels Catarres. Foto Ariadna Brunet.

Som fans de Tarragona – 5 de maig

Recull de les recomanacions culturals amb l'etiqueta #FandeTGN

En una setmana qualsevol a Tarragona es pot gaudir d’una peculiar exhibició de dansa clàssica, anar de concert, veure castells, visitar exposicions, passejar pels monuments de la ciutat, anar de tapes… Diferents motius per gaudir de Tarragona, ser-ne orgullosos i declarar-vos-en fan. I tota aquesta activitat s’ha traslladat, una setmana més, a la xarxa, on l’etiqueta #FandeTGN ha estat ben present a twitter i instagram amb les vostres recomanacions culturals. Un dilluns més, us presentem un resum del més destacat que hem vist al nostre Storify.

D’altra banda, amb motiu de Tarraco Viva, us recordem que podeu participar amb les vostres imatges a una edició especial del concurs fotogràfic #FandeTGN. Simplement heu d’etiquetar les vostres imatges a Instagram amb #FandeTarracoViva. En joc hi ha, entre d’altres, un abonament per al Festival d’Estiu de Tarragona ETC. Consulteu les bases del concurs.

Fotografia d’Ariadna Brunet.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>