Arts escèniquesArts visualsBlocCultura popularLletresMúsica

Comparteix el que sents amb la cultura!

Fins al mes de desembre, 14.800 imatges han estat etiquetades amb #FandeTGN a Instagram
21/11/2014

Quina és l’activitat cultural que us agrada més fer? Diríeu que la cultura té la capacitat de transportar-vos a altres espais? Compartiu les vostres recomanacions i comentaris culturals a la xarxa amb l’etiqueta #FandeTGN! Per exemple, si llegir us fa gaudir com si fóssiu en una platja fantàstica, expliqueu-nos-ho; o, si una pel·lícula us transporta a un moment d’emoció, feu-nos-ho saber. Comparteix el que sents amb la cultura!

L’etiqueta #FandeTGN ha estat present a les xarxes durant tot l’any 2014 i voleu que hi continuï. A Instagram, a més, s’ha concretat en un concurs fotogràfic del qual s’han convocat 9 edicions, que han rebut un total de 13.860 imatges participants. Us deixem aquí totes les imatges guanyadores i finalistes. Un resum de l’any cultural en imatges impactants i plenes de sensibilitat! Moltes gràcies a tots els participants!

> Bases del concurs fotogràfic:

Tarragona Cultura, amb la col·laboració del Patronat Municipal de Turisme i d’InstagramersTGN, ha convocat aquest 2014 el concurs fotogràfic #FandeTGN, amb l’objectiu d’incentivar que els ciutadans de Tarragona mostrin el que els agrada més de la ciutat, facin recomanacions per gaudir-ne i expliquin les seves preferències culturals a través de la fotografia.

Tots aquells que hi han volgut participar han hagut de publicar les seves imatges amb l’etiqueta #FandeTGN a Instagram. Abans d’acabar cada edició, l’organització ha triat 3 imatges finalistes, de manera que la guanyadora final del mes s’ha destriat mitjançant els vots (o likes) que aquestes imatges han rebut al perfil d’Instagram de @tgncultura. Hi ha hagut, d’altra banda, 3 edicions especials del concurs, que han comptat amb un jurat cadascuna: #FandeTarracoViva, #FandeSantaTecla i #FandelConcurs.

Detall de les bases:

  • Cada persona pot etiquetar tantes fotografies com vulgui. Ha de ser l’autora material de l’obra que envia, que ha de ser original, i comptar amb el consentiment de les persones que hi apareixen.
  • Les imatges participants poden ser preses amb qualsevol dispositiu: càmera digital, càmera analògica, telèfon mòbil, etc.
  • Les imatges participants s’han de publicar a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #FandeTGN.
  • Només entraran a concurs les fotografies preses i etiquetades durant el transcurs del període de la convocatòria vigent.
  • L’organització podrà deixar fora de concurs aquelles imatges que no responguin a la temàtica de la convocatòria.
  • En cas que el sistema d’etiquetes tingui un funcionament irregular a Instagram i hi hagi alguna imatge que no aparegui al fil de l’etiqueta, l’organització no se’n farà responsable.
  • Les imatges guanyadora i finalistes es publicaran al butlletí digital de recomanacions culturals Fan de TGN del mes següent.
  • El guanyador s’endurà un premi especial i els finalistes, dos passis anuals dobles als recintes històrics municipals (Amfiteatre, Muralles, Pretori-Circ romà, Casa Canals, Casa Castellarnau i Fòrum de la Colònia).
  • El veredicte es publicarà a les xarxes socials de Tarragona Cultura, Tarragona Turisme i InstagramersTGN.
  • L’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de reproduir qualsevol de les imatges presentades durant el període de promoció del concurs i podrà adaptar-les tecnològicament i adequar-les al format idoni per a la seva publicació. Posteriorment només ho podrà fer prèvia autorització de l’autor de la fotografia.
  • La participació suposa l’acceptació d’aquestes bases i la cessió a títol gratuït de tots els drets de reproducció de la imatge en el cas de les fotografies finalistes i guanyadores de les 9 edicions.

D’altra banda, durant el mes de desembre, s’ha organitzat una votació popular entre totes les finalistes i guanyadores seleccionades al llarg dels mesos: Juanjo Fuster, autor de la foto guanyadora, s’ha endut un premi consistent en un Ipad Mini pantalla Retina.

> Àlbums de totes les imatges participants al #FandeTGN:

> Guanyadores i finalistes 
>
 Febrer 2014
> Març 2014
> Abril 2014
> #FandeTarracoViva 2014
> Maig-juny 2014
> Juliol-agost 2014
> #FandeSantaTecla 2014
> #FandelConcurs 2014
> Novembre 2014



4 Comentaris

  1. Beatriz Minguez
    16/07/2014 Respon

    Les fotos han de ser de tarragona ciutat? Tarragona província? Quin es el límit de la zona? Moltes gràcies

    • El #FandeTGN és un concurs fotogràfic de recomanacions culturals a Tarragona ciutat. Per tant, aquest és el límit de la zona.

      Gràcies per l'interès i esperem les teves fotografies!

  2. Ramon i Conxi
    17/02/2014 Respon

    Les fotos enviades al TWITTER no valen? deduim que tan sols Instagram?

    • Efectivament, tal com s'especifica a les bases, només entran a concurs les imatges penjades a Instagram amb l'etiqueta corresponent.

      Gràcies per l'interès. Esperem la vostra participació!

Deixa un comentari