Al gener, macrofotografia amb @fotox53

Xavi Solé ens ha descobert part del món minúscul que ens envolta

De tots és ben conegut que al nostre voltant hi ha un món minúscul ple de matisos que no podem apreciar a simple vista. Un món espectacular, d’estructures perfectes i delicadesa precisa, que, per sort, la fotografia ens deixa capturar, per oferir-nos-el en tot el seu esplendor. Com sempre, però, la cosa no és només mèrit de la tècnica, sinó també de l’ull i el cervell que hi ha darrere l’objectiu, de la mirada que decideix enquadrar i que, amb grans dosis de paciència, reté el gest i el moment adequats. Com sempre, el dit que prem, és a dir, la tria del fotògraf, és el que li dóna valor.

El Fotògraf Convidat del mes de gener, Xavi Solé (o @fotox53 a Instagram), ha dedicat la seva sèrie a aquest món augmentat i ens ha sorprès amb unes imatges emocionants, que han estat un bon motiu per parar i reflexionar sobre les petites grans coses que es belluguen i evolucionen al nostre entorn. Avui les reunim, com cada mes, en aquest article.

Gràcies, Xavi, per aquesta petita gran mirada!

Xavier Solé 1Xavier Solé 2Xavier Solé 3Xavier Solé 4Xavier Solé 5

Imatges: Xavi Solé
Text: Rosa Comes

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>