Josep Ferrer (Fervi), tota una vida fotografiant la ciutat des del Cós del Bou

Josep Ferrer Vilar (Fervi), va nèixer al número 12 del Cós del Bou el 15 de juny de 1943. Encara que als nou anys es va traslladar a viure amb la seva família a la Rambla Vella i que actualment viu a la Rambla Nova, la seva vida sempre ha estat estretament lligada a aquest carrer tarragoní.

I és que el 9 de juliol de 1965 va obrir, amb la complicitat del seu germà i les que llavors eren les seves respectives parelles, una botiga de fotografia al número 18 del Cós del Bou. “Al cap d’uns mesos vaig haver de marxar a fer el servei militar, però des d’allí vaig seguir fent algunes fotos per poder guanyar quatre rals i així ajudar a mantenir la botiga des de la distància”, explica Fervi.

Continua llegint

Rubén Perdomo: “M’interessa molt que la gent conegui la part més didàctica i humana dels fotògrafs”

Rubén Perdomo (Santa Cruz de Tenerife, 1968) és veí de la Part Alta des de fa més de 21 anys. Fotògraf i videògraf, va muntar el seu primer estudi a la ciutat en un petit i soterrat local al carrer del Carme. L’any 2011 el local li va quedar petit i es va instal·lar al singular carrer del Vidre.

Precisament aquest espai s’ha convertit des del passat mes d’agost en l’epicentre del projecte Photo Km 0, una proposta artística creada i coordinada pel propi Rubén que exposa mensualment el treball de 12 fotògrafs i fotògrafes tarragonins.

Continua llegint

Aitor Pombo: “Falta cultura visual en general i ara tothom està obsessionat a mostrar una imatge, sigui real o només per aparentar”

Aitor Pombo (Reus, 1982) va traslladar-se a Tarragona quan només tenia 8 anys. Després d’estudiar Belles Arts a Barcelona, va treballar com a dissenyador gràfic a diferents impremtes.

Ara fa una dècada, però, va decidir crear, juntament amb un amic seu, l’empresa de comunicació Pixel Moreno, a través de la qual s’han acabat especialitzant amb la fotografia. Una tasca que compagina amb classes de docència ens diferents escoles d’imatge i disseny.

Pombo va guanyar el concurs de disseny del cartell de les festes de Sant Magí 2019.

Continua llegint