Associar-se a la Capital de la Cultura Catalana

Tarragona 2012 és un projecte de ciutat al qual es poden associar totes les entitats, col·lectius, projectes i activitats relacionats amb la cultura que vulguin contribuir a projectar més enllà de les nostres fronteres la riquesa cultural que ens ha caracteritzat i que ens caracteritza.

Associar-se a la Capital de la Cultura Catalana implica, com a mínim, incorporar el logotip de Tarragona 2012 als materials de difusió i comunicació impresos i digitals que els associats generin, la qual cosa contribuirà, durant tot l’any, a donar a conèixer la capitalitat cultural al màxim nombre de persones possible.

Des del projecte de la Capital, si us hi sumeu, desplegarem una sèrie d’accions comunicatives que contribuiran a fer més visible i posar en valor tota la vostra activitat. La voluntat que tenim és construir conjuntament i mostrar com Tarragona és una ciutat que estima la cultura i que la concep com un element de salut, important en el dia a dia de tots nosaltres.

Si us voleu associar a Tarragona 2012, cal que envieu les dades que detallem més avall a t2012@tarragona.cat. Un cop rebuda la sol·licitud, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de fer-vos arribar la versió del logotip adequada i us detallarem les accions que portarem a terme.

Us agraïm, ja d’entrada, el vostre interès, el vostre esforç i la vostra aportació artística i cultural a la ciutat, que, sens dubte, ens dóna, diàriament, benestar col·lectiu i individual a tots.

Nom de l’entitat/col·lectiu/projecte/activitat

Breu descripció de les activitats o el projecte

Pàgina web i xarxes

Contacte (correu electrònic, telèfon)

Podeu consultar la llista dels associats a Tarragona 2012.

3 thoughts:

  1. estic interessada en què m’envieu les activitasts culturals que es facin a Tarragona.
    Molt agraïdaa,
    mercè

  2. La Banda Unió Musical de Tarragona ja es va adherir en el seu dia a la candidatura de Tarragona com a Capital de la Cultura Catalana pel 2012. Si us plau, confirmeu-nos que continuem associats a Tarragona 2012, i en cas que no sigui així, compteu amb la nostra col·laboració. No em rebut el logotip ni altres detalls sobre les accions que es portaran a terme, així que us agrairem que ens mantingeu informats i ens afegiu a la vostra llista de distribució.

    Gràcies!

    • Alícia, en breu ens posem en contacte amb vosaltres. Aquests dies hem anat una mica enfeinats enllestint els preparatius de l’acte de dissabte. Disculpa les molèsties.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>