Des de l’any 2006, l’IPHES, l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social, es dedica a realitzar programes de recerca científica des de les Ciències de la Terra i de la Vida i a promoure’n la socialització. Això vol dir que aquesta entitat de referència en el món científic ha esmerçat, des de sempre, molts esforços per explicar els resultats a què va arribant, amb la voluntat de fer que un públic molt general entengui i gaudeixi de les seves descobertes al voltant de l’evolució de les societats humanes.

La figura d’Eudald Carbonell, un dels caps visibles de l’Institut, ha contribuït molt a aquesta expansió del coneixement i a l’apropament de la ciència cap a la ciutadania. Aquesta setmana, al seu blog, l’IPHES també es declara #FandeTGN i ens fa tres recomanacions. Com veureu, són propostes que, gràcies a ells, aconsegueixen que, al seu torn, hi hagi cada cop més fans de Tarragona. Voleu conèixer-les?

Blog IPHES

Ah, i sapigueu que, sempre que vulgueu, podeu demanar cita prèvia per visitar l’Institut!

> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.