Potser ho recordeu: ara fa uns mesos, Carles Marquès ens recomanava tres activitats culturals ben interessants al seu blog Escenaris de terra. Llavors ja us explicàvem que el Carles és el director del Caixaforum de Tarragona i que, alhora, és un gran coneixedor de la cultura tarragonina; un gestor cultural, periodista, escriptor i home de teatre que, a banda d’aquest blog, té la capacitat de mantenir dos espais més a la xarxa: Seré breu i Materials reciclables.

Aquesta setmana, el Carles ens torna a mostrar la seva faceta de #FandeTGN, però aquest cop des de Seré breu, i d’una manera realment original: diríem que el seu és un d’aquells blogs que concep l’ús d’Internet com un context per a un nou gènere literari, el de les impressions de l’actualitat amb tints literaris i narratius. Si hi entreu, doncs, trobareu tres microcontes, tres relats breus que us enganxaran i us faran agafar ganes de veure una gran exposició, un nou cicle de cinema i un monòleg sobre un dels personatges més inquietants i poderosos de la França del XVIII. Sabeu de què estem parlant?

Blog Seré breu

> Si voleu llegir les recomanacions que ens han fet els blogs participants en la #BlogosferaTGN fins ara, feu clic aquí.