Un #FandeTGN amb molta experiència

Grans i petits trobareu recomanacions interessants al blog de Carles Marquès

Carles Marquès és el director del Caixaforum de Tarragona i, alhora, un gran coneixedor de la cultura tarragonina. Gestor cultural, periodista, escriptor i home de teatre, manté des de fa temps tres blogs a la xarxa: Seré breu, Materials reciclables i Escenaris de terra, on mostra les diferents facetes de la seva activitat, com són la literària, la periodística i la de divulgador.

Aquesta setmana, a Escenaris de terra veureu que ell és un gran #FandeTGN i hi trobareu tres recomanacions molt vinculades a les properes setmanes del mes de maig i juny. Sensible a la diversitat de públics i de gustos, ens proposa alguns dels actes més destacats de Tarraco Viva, un dels espectacles alhora més tradicional i innovador dels Teatres de Tarragona d’aquesta temporada i activitats infantils i familiars que trenquen motllos. El voleu llegir i escoltar?

Carles Marques blog

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Articles relacionats