Imma Pujol: “Haurem de defensar la cultura més que mai”

Imma Pujol (Piera) és integrant del col·lectiu de narradores de contes Entret(r)es, i des de fa una pila d’anys és també bibliotecària de la sala infantil i secció juvenil de la Biblioteca Pública de Tarragona. Hem conversat amb ella sobre la importància de la lectura, aquestes setmanes de confinament, i sobre els contes que, amb les seves companyes, han posat a disposició del públic, per canals telemàtics.

Continua llegint

Una bloguera que arriba amb força

És filòloga anglesa i una apassionada dels llibres. Li agraden la cosmètica i la moda. Des del 2014 que té el seu “raconet” a la xarxa, un blog que, tal com ella diu, li porta feina, però que li dóna moltes satisfaccions. I és que les persones som polièdriques i tenim aficions molt diferents… i, per això, al blog de la Mercè Samper, hi trobareu tant ressenyes literàries, com informació sobre campanyes de maquillatge como apunts sobre disseny i roba.

De ben segur que la Mercè sap que, quan les coses s’expliquen amb coneixement de causa i amb autenticitat, com ella fa, és quan més arriben a les persones i quan un espai com el seu pot esdevenir un referent a la xarxa; i aquesta és la seva aposta. Per presentar-se davant nostre dins el marc de la #BlogosferaTGN, ha escollit un objecte que ha tingut entre mans molts mesos i, al cap, uns quants més…

He triat, com a bona filòloga i lletraferida que sóc, un llibre. I un que em va marcar des del primer cop que el vaig llegir i al qual li he dedicat una tesina i un projecte de tesi. Em refereixo al Dràcula del Bram Stoker. A la llibreria de casa tinc “dràcules” en català, anglès, castellà, il·lustrats, sense il·lustrar, en format còmic… El que us presento és una edició del 1993 de Wordsworth que em va portar d´Irlanda una bona amiga. I per què em fascina tant Dràcula?

Continua llegint