Bloc

Ets #FandeTGN?

Un nou espai de recomanacions culturals fet a la teva mida
01/02/2014

“Heu anat a veure un concert i us ha agradat? Heu descobert un espai de la ciutat i no podeu evitar compartir-lo? Us agrada Tarragona? De què sou fans?”

Aquestes són algunes de les preguntes que el 2014 vam llançar des de Tarragona Cultura als ciutadans a través del projecte 3.0 Fan de TGN, amb l’objectiu de saber què els agrada més de la ciutat, que ens recomanessin maneres de gaudir-ne i que ens expliquessin les seves preferències culturals. Per tal de sentir-los la veu i saber com vivien la ciutat, vam crear diversos canals per tal de fer-ho possible.

ETIQUETA A TWITTER I FACEBOOK
D’una banda, vam animar els ciutadans a fer servir l’etiqueta #FandeTGN en les seves piulades a Twitter i els seus posts a Facebook. Al Storify setmanal de Tarragona Cultura vam anar recollint les recomanacions culturals que ens feien i les difoníem a través de les nostres xarxes.

CONCURS FOTOGRÀFIC A INSTAGRAM
D’altra banda, el mes de febrer vam encetar un nou concurs fotogràfic mensual a la xarxa social Instagram, amb la col·laboració de Tarragona Turisme i InstagramersTGN, en què tots aquells que hi van voler participar van publicat les vostres imatges amb la mateixa etiqueta, #FandeTGN. Durant l’any van tenir lloc 9 edicions d’aquest concurs, en què es van acceptar recomanacions culturals en un sentit molt ampli (sobre espais, rutes, monuments, gastronomia, música, teatre…), tot i que els mesos de maig, setembre i octubre, el concurs va marcar unes temàtiques més concretes, relacionades amb tres dels grans esdeveniments del nostre calendari: #FandeTarracoViva, #FandeSantaTecla i #FandelConcurs. En aquest enllaç podeu llegir-ne el funcionament i les bases.

BUTLLETÍ DE RECOMANACIONS
Finalment, vam crear el butlletí digital Fan de TGN. Al llarg de 2014 se’n van publicar 10 números. A cada nova entega el protagonista del mes ens revelava la seva selecció cultural, i els subscrits rebien informació d’altres actes destacats del mes, accedien a alguns dels articles més rellevants dels bloggers de la ciutat i de fora i podien informar-se d’una tria de tallers formatius i de convocatòries de finançament per poder tirar endavant els seus projectes personals.

[Foto del bàner: Gabriella Nonino]

Etiquetes:


1 Comentari

  1. Leda
    11/02/2014 Respon

    Sóc Tarragonina a morir!

Deixa un comentari