BlogosferaTGN

Històries d’una càmera inquieta

El mapa de la #BlogosferaTGN es comença a dibuixar amb les 3 localitzacions de la Laia Díaz
11/03/2015

Quan entres al blog de la Laia Díaz per primera vegada, t’envaeix una sensació d’amplitud i de novetat. No és gens fàcil generar aquest impacte en un internauta que visita el teu espai virtual, i el cert és que, amb les seves imatges de Zermatt, Londres, Roma, del Vaticà… (i també de poblacions més properes), la Laia aconsegueix que agafem aire, que ens relaxem a la cadira i que ens transportem, amb un cop d’ull, a altres mons…

Com ja deveu haver intuït, el blog de la Laia ens parla, sobretot, de viatges, tot i que també dedica atenció als castells, la cultura popular i la gastronomia. En definitiva, és un blog que sorgeix d’unes ganes irreprimibles de compartir experiències agradables i, així, doncs, neix d’aquesta generositat tan pròpia dels humans de contagiar als altres l’entusiasme per les coses que ens agraden.

Blog Laia Díaz

Dins la #BlogosferaTGN, la Laia ens recomana avui 3 llocs de Tarragona que no us podeu perdre. Abans, però, perquè la conegueu una mica més, li hem demanat que triï un objecte cultural que, sens dubte, s’enduria a una illa deserta i que ens expliqui per què li agrada tant:

“He escollit el llibre Castells i castellers. Una voluntat col·lectiva perquè ofereix un bon repàs als inicis de la història dels castells, encara que el que més m’agrada de l’edició és la qualitat de les fotografies. Tot i que no se centra únicament en Tarragona, n’hi ha moltes d’antigues, en què es pot veure com eren les diades a la Tarragona de fa dècades, i també d’altres més recents, de diades que ja he viscut i que m’agrada rememorar.”

Com podeu veure, castells i fotografia són dues de les seves grans passions. Com també ho són, a jutjar pels 3 llocs escollits, el mar, el foc i la xocolata… Voleu saber ara quins punts de la nostra ciutat ha marcat dins del mapa?

Text: Rosa Comes
Fotografia de la capçalera: Laia Marín – Tarragona Cultura


>
Consulteu el mapa de la #BlogosferaTGN aquí.2 Comentaris

  1. Rosa Casas Llauradó jaka
    11/03/2015 Respon

    Felicitats Laia, m'agrada molt !!!

  2. M. Mercè
    11/03/2015 Respon

    Un post molt bo per començar el projecte d´enguany. Felicitats a les 3!! :)

Deixa un comentari