Tarragona 2012 – Capital de la Cultura Catalana, el Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN han convocat, durant el 2012, el concurs fotogràfic Mirades de Tarragona per buscar les millors imatges de les nostres activitats culturals i del nostre patrimoni durant l’any de la Capitalitat.

La iniciativa, que es desenvolupa en l’entorn de les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), té l’objectiu de fer participar la ciutadania d’una manera creativa en la cultura del dia a dia de Tarragona i al mateix temps generar interès per la fotografia professional.

La proposta temàtica per a la setena edició del concurs és el Concurs de Castells, de manera que, fins al 14 d’octubre, s’hi podran presentar imatges que reflecteixin l’espectacle que es viurà aquells dos dies, dues de les jornades més importants de la Capitalitat de la Cultura Catalana.

Els premis que es proposen per a aquesta edició especial El Corte Inglés són els següents:

  • 1r premi: Un val de productes El Corte Inglés valorat en 600 euros.
  • 2n premi: Un val de productes El Corte Inglés valorat en 300 euros.
  • 3r premi: Un val de productes El Corte Inglés valorat en 150 euros.

Les fotografies es poden enviar a l’adreça [email protected]. També es poden publicar les xarxes socials Twitter o Instragram amb l’etiqueta #miradesdetgn.

El jurat que escull les fotos guanyadores està format per Pep Escoda, Gerard Boyer, Ivan Rodon, Cecília Bofarull, Jordi Abelló i Jordi Suriñach.

Mirades de Tarragona proposa en cada edició una temàtica diferent relacionada amb el món de la nostra cultura i patrimoni i els guanyadors reben diversos premis. La primera convocatòria del concurs es va centrar en la Setmana Santa de Tarragona i va rebre 65 imatges; la segona es va centrar en Sant Jordi i en va rebre 90; la tercera va girar al voltant de Tarraco Viva i en va rebre 95; la quarta es va centrar en Sant Joan i en va rebre 44; la cinquena es va centrar a retratar els turistes i la mirada que tenen sobre la nostra cultura i en va rebre 125. L’edició vigent demana fotos de Santa Tecla i compta amb premis especials.