Mirades de Tarragona, l’exposició

El proper 5 de novembre, a les 20 h, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Mirades de Tarragona. Un recorregut visual per la cultura”, que reunirà les 31 imatges guanyadores del concurs fotogràfic Mirades de Tarragona de 2012 i 2013. L’exposició es podrà veure a l’Espai Turisme, al c. Major, 39, de Tarragona, i durant l’acte d’inauguració es lliuraran els 3 premis de la darrera edició, dedicada a Santa Tecla, que han recaigut en Paula Arbeloa, Alba Albert i Miquel Tost.

Amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana Tarragona 2012, l’any passat la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, el Patronat de Turisme i InstagramersTGN van engegar una iniciativa conjunta de participació que animava els ciutadans i les ciutadanes a presentar fotografies relacionades amb els diversos esdeveniments culturals que caracteritzen la nostra ciutat. Des d’aleshores i fins al setembre de 2013, s’han convocat deu edicions del concurs Mirades de Tarragona, que han rebut, en total, 7.391 imatges. Totes juntes constitueixen un document de primer ordre del dinamisme de la nostra activitat.
Continua llegint

La participació 2.0 al Concurs Mirades de Santa Tecla destaca per la creativitat i bat rècords

El concurs fotogràfic Mirades de Tarragona convocat per Tarragona Cultura, el Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN, i que ha comptat amb la col·laboració de Tarragona 2017, Jocs Mediterranis, s’ha centrat en Santa Tecla i ha rebut la xifra de 2.423 imatges. En aquesta edició s’ha batut el rècord de participació en el concurs i s’han superat les 9 edicions anteriors; la més nombrosa, fins ara, havia estat la del Concurs de Castells de l’any passat, amb 1.641 imatges.

El jurat format per Pep Escoda, Montse Riera, Ivan Rodon, Carles Llop, Manel Granell i Jordi Abelló, s’ha reunit aquesta tarda a l’Antiga Audiència per escollir les imatges guanyadores de la segona edició de 2013 i han estat les següents:
Continua llegint

El concurs fotogràfic Mirades de Tarragona busca les millors imatges de Santa Tecla

Tarragona Cultura, el Patronat Municipal de Turisme i InstagramersTGN convoquen, amb la col·laboració de Tarragona 2017, Jocs Mediterranis, el concurs fotogràfic Mirades de Tarragona per buscar les millors imatges de les nostres activitats culturals i del nostre patrimoni.

La iniciativa, que es desenvolupa en l’entorn digital, té l’objectiu de fer participar la ciutadania d’una manera creativa en la cultura. La proposta temàtica per a aquesta segona edició de 2013 és Santa Tecla, de manera que, fins al 29 de setembre, s’hi poden presentar imatges del Seguici Popular, dels seus portants, dels actes de la seqüència ritual i també d’aquelles activitats menys multitudinàries, de les reaccions del públic, punts de vista insòlits…

Continua llegint